I absolutely love this place!!

2012-03-29 @ 14:52:46



Hej!
Har fortfarande inte fått ordning på min kamera så har inte många bilder att lägga upp!
Men kan ju berätta om min och Carries dag i Onsdags. Jag hämtade lilla C på förskolan. Vi käkade lunch och fick lite fickpengar av V så vi drog till stranden. Där blev det sandslott, plocka snäckor och doppa fötterna i havet. (Iskallt än, men med detta vädret blir det nog varmt snart!:))

Sen gick vi till "Cobo tea room" och köpte en varsin glass! Hade det riktigt mycigt och C är i den åldern då hon vill göra allting själv, fast just idag gick allting otroligt smidigt. Hur go som helst:)

Kommer med massa uppdateringar SNART!:))

2012-03-27 @ 15:54:51

Ska bara få tag på en kamera sladd, då jag tycker inlägg utan bilder är otroligt tråkiga! (som detta) Jag lever, och ska inom kort dela med mig av ALLT jag gjort de senaste två veckorna!

Hej svejs!<3

Härliga helg!

2012-03-11 @ 15:38:26

Min torsdagkväll blev lite ändrade planer, då kaptenen för Guernsey Rovers ringde upp mig och frågade om jag ville ställa upp och spela för Guernsey Island team! Riktigt kul att få chansen så självklart gjorde jag det:) Fick spela hela andra halvlek och när jag väl fick bollen gick det rätt bra! Vet dock inte om jag kommer få spela igen då de redan har en färdig trupp och egentligen är jag inte tillåten att spela i detta laget. (Måste ha bott på ön över ett år...) Men men, kul var det!:)

Min fredag börjades med jobb runt lunch tid. Tog med mig Carrie för att hämta Lexi, så vi kunde börja dekorera huset för kalas! Det blev serpentiner, peppa-pig tallrikar, lysande ballonger och glitter överallt...Efter flickornas middag kom Martin hem och jag var ledig för dagen!:)

Drog till affären och plockade på mig allt som man kan tänka sig till en lyckad tacos-middag! Kändes som äkta fredagsmys:) Så blev en lugn kväll med guitar hero och en film:)

Efter en härlig sovmorgon tog jag och E bilen till "the doghouse" och jag blev bjuden på lunch. Vi satt ute i solen på deras terass och hade det mysigt! Efter en kanonbra start på dagen drog jag och hämtade Maris så vi gick ut på klippvandring. Tog 172 kort!! Så blir att fylla på mitt "Guernsey album":)













Hade hur kul som helst! Var riktigt varmt och kändes nästan som sommar!!:))

Toppen dag!

2012-03-09 @ 12:03:09

Hej hopp!
Igår fick jag ledigt efter att ha jobbat en hel del under veckan! GÖTT. Så startade dagen hos E med sovmorgon, frukost & kaffe på sängen. Runt lunchtiden drog jag till stan efter att E åkt till jobbet. Träffade på Tarja och Johanna där och stre lite innan jag och Johanna tog en fika! Riktigt trevligt:) Blev ett "body butter", en hallonröd tröja och en vit kajalpenna rikare efter mitt besök på stan! Har inte riktigt umgåtts sådär mkt med Johanna, så vi bestämde oss för att ses och baka till veckan! Ska bli kul:))

Ser fram emot helgen som väntas efter klockan 18 idag! Ska precis ta och börja jobba:) Idag får det nog bli lekplatsen med Carrie tills Lexi ska bli hämtad. Vi ska dekorera hela huset för kalas:)) Deras farmor kommer på besök!
Ha det så bra<3

/ Josefin

Min helg:))

2012-03-05 @ 17:51:54

Sååå, vad gör jag nu om dagarna?? Kan ju börja med att berätta om vad jag gjorde i helgas.
Min fredag fick bli: sovmorgon, frukost på sängen och börja jobba vid 11. INGA FEL:) Vanessa ringde och ville att jag skulle komma till Cobo beach för att fortsätta att leka med Carrie medans hon drog på jobb. Så jag och C bygde sandslott, doppade fötterna i havet och strosade runt på stranden. UNDERBART.
Min fredagkväll blev att möta upp tjejerna för lite skvaller:) Möttes på Dix Neuf och hade en mysig fredagskväll utan konstigheter!

På lördag förmiddag träffade jag Maris och vi drog på stan för att leta lunchställe! Soligt och fint var det, så vi ville sitta utomhus! Vi hittade en fin terass precis vid havet, ett ställe vi aldrig varit på förut så där fick det bli!
Gottade oss med lunch och cider i solen, hur gött som helst!
Sen på kvällen (efter att ha sparkat lite boll med E..) lagade jag stuvade makaroner m hemmagjorda köttbullar till E, för han ville smaka på lite "riktig svensk mat"..hoppas jag gjorde ett bra intryck med de:)) Finns ju dock inga "ideal makaroner" här..hehe

Söndag blev en regnig dag och inte mycket gjort! Skulle ha spelat match, men den blev inställd för blöt plan! Så Tog en promenad och drog sen till huset för att se flickorna lite innan det var dags för läggdags för dom:) Tror inte Martin klagade, han behövde allt lite vila efter att ha varit ensam med barnen hela helgen. 

<3<3

Jag och min fina vän Laura<3 Tack för en lyckad Londonresa!

2012-03-05 @ 16:24:34

Fotboll:)

2012-03-05 @ 16:15:31

Har nu spelat min andra match for Guernsey Rovers FC. Måste säga att min första match efter ett års uppehåll var inge vidare!! Kändes himla ovant att spela match, även om träningarna innan har gått helt okej. Som tur var vann vi den matchen, även om vårt spel inte höll någon världsklass direkt.
Match nummer 2 blev dock lite mer intressant. Vårt motstånd hade endast 9spelare att ställa upp med och under matchens gång blev de bara 7...så det var ju i princip inget motsånd alls. Var ju tråkigt att det inte kunde bli en riktig match, men måste säga att det var skönt att kunna spela runt lite, bli van att spela på stor plan igen!
Efter den matchen kändes det som att jag kommit in i det hela lite  bättre och ser fram emot nästa match på söndag!:)
(Gjorde ett mål i den andra matchen och la en hörna som det blev nickmål på:)) 


 

My memories<3

2012-03-05 @ 16:08:53

Denna fina present fick jag av E i julklapp. Kände knappt varann vid tillfället, så var svårt att ta emot...Fick en liten inpackat ask och i den var det ett armband med en berlock på. Smycket är från "Trollbeads" och är menat att samla sina minnen på. Min första berlock blev en tomtesläde, med tanken att jag alltid ska minnas julen då jag träffade E. På alla hjärtans dag fick jag en till berlock, ett hjärta. Så himla omtänksam och vilken perfekt present! Snart kommer alla mina minnen vara samlade på ett och samma armband. Minnen jag aldrig kommer att glömma<3

The best times<3

2012-03-04 @ 23:19:01



Hur ska jag någonsin kunna lämna denna goding och detta paradis!?