King's Life

2011-11-29 @ 22:50:45

Back from the gym! Och otroligt sliten...Fick bli en mil på crosstrainern i snabbt tempo och 100situps direkt efter. Fan såg helt psyk ut efter passet, svetten rann och illröd i fejjan! Men det BEHÖVDES! :)) Gymmet hette "King's Life" och det var definitivt av finare stuket...posh hade passat in utan tvekan. Nu äre vila som gäller resten av kvällen! För imorgon blir det upp tidigt igen! Kanske hinner en sväng till gymmet innan jag ska hämta Carrie klockan 12?! Hm, sov gott folkens:)<3

Hela gänget på "La Perla" i lördags:)

2011-11-29 @ 15:09:03

oh sometimes, I get a good feeling:)

2011-11-29 @ 15:04:19

Hej hopp! Hoppas allt är bra med er:) Nu har jag snart bott här på ön halva tiden! Fasen vad snabbt det har gått! Börjar nästan få lite känslor av att jag kommer sakna stället när jag inte ska bo här längre! Knepigt men sant:) Man har ju lärt känna så mkt folk nu och det är ju inte bara en plats man lämnar när man åker hem sen, utan är ju en drös av vänner:/ Men vi au-pair tjejer planerar redan ställen vi ska åka till ihop och hur vi ska åka och hälsa på varandra:) Så tappa kontakten kommer vi nog inte göra som tur är! Dom jag träffat som bor på ön får man väll se igen om jag kommer tillbaka för att hälsa på familjen Boyde igen! Vilket jag gärna skulle vilja göra! Är en kanonbra familj och dom får mig verkligen att känna mig hemma här:)

Jag kikar på utbildningar nu när jag har en liten stund för mig själv. C sussar som en prinsessa i sitt rum nedanför så fritt fram för mig att göra annat! Planerar att börja plugga våren 2013 och läsa en treårig utbildning i Göteborg istället för fem år i Uppsala. Har hittat en utbilning som jag tror skulle passa mig väldigt bra:) Och om jag börjar plugga våren -13 så kan jag åka till Florida under sommaren som kommer, söka till skidlärare under hösten/vintern och börja plugga när jag är färdig:) Inget bestämt än men fasen vad kul det skulle vara:D Då är jag färdigutbildad när jag är 23-24 år vilket inte är så illa pissat! Har ju hunnit med ett år utomlands, resa till USA och jobba som skidlärare vilket är saker som man kanske inte prioriterar efter 25? Vad vet jag, men det tåls ju att tänka på:)
För övrigt är ja väldigt lycklig för tillfället! Har äntligen blivit av med min förkylning vilket betyder att det blir att träna ikväll:)) Sen blir det ut på något kul imorn, kanske filmmys? Irländs pubkväll på torsdag och utgång på fredag? Är barnvakt på lördagkväll så får se om jag får något sällskap eller om det blir bara jag! Kan vara rätt skönt att bara laga mat, kolla filmer som du gillar men inte erkänner för många och mår lite sådär extra gött:)
Ha det bra :))

At White Heart:))

2011-11-28 @ 19:57:57

Me and Maris at "La Perla" this Sat:)

2011-11-28 @ 19:54:17

Mysdag:)

2011-11-28 @ 19:45:40

Idag vaknade jag halv tio, gjorde frukost och kollade på lite One Tree Hill. Hade på mig raggsockarna jag fick av morfar och Vida, saknar dom otroligt mkt! Så imorn blir det ett samtal till kära Arvika:) Efter mitt morgonmys i soffan tog jag bussen till stan för att möta Maris. Vi strosade omkring bland julpyntade affärer och såg massor av saker vi önskar oss!! Köpte inget till mig själv, har inga pengar till det nu såhär innan jul:)

Klockan två började ja jobba..jag och C åkte och hämtade Lexi. Väl hemma övade vi inför flickornas julshow som är snart! Har jag nämnt att jag ska gå på bådas?:D Ska bli kul å se dem sjunga och klä ut sig till änglar eller vad de nu blir:)
Börjar känna att jag inte har så mkt tid på mig här borta...om 22 dagar är jag i Sverige och fyra dagar efter det är det själva julafton! Så får bli lite julklappshandlande nu i veckan :D
Här övar de inför julshowen:D Carrie är lilla Jesus och Lexi är Maria xD

Guernsey Lions vs. Hartley Wintney

2011-11-27 @ 15:15:43

Igår var det även en stormatch mellan Guernsey och Hartley. Så jag och Noémie drog dit och kollade:) Var ca 1500 pers i publiken så var riktigt bra drag! Guernsey vann med 4-0 så var en kul match att se:)

Lauras Birthday:)

2011-11-27 @ 14:59:10

Igår firade vi Laura som fyllde 19år :D
Vi drog igång klockan fem hos mig med vin innan vi fick skjuts in till stan av Martin och Vanessa. Inne på restaurangen "La Perla" väntade tio pers för att överraska Laura som inte hade en aning om att de var där! Var sjukt kul för vi hade alla sagt att de var tvungna att jobba! Ni skulle sett vad glad hon blev:) Efter middagen blev det drinkar på "Baloos" och "White Heart". Träffade på Eliot och Jimmy från galna gratishelgen för två veckor sen:) Hur som helst hade Tarja ordnat så vi hade VIP tillgång på nattklubben Fusion! Så gratis inträde där och egen louge! Kunde inte bli så mkt bättre! Mkt dans, många skratt och en vädligt glad födelsedagstjej!
Klockan två stängde ju dock krogen och min vän Matt ringde för att bli räddad från några asiattjejer inne på Follies! Haha otroligt roligt så kunde lika gärna lämnat han med dom men snäll som jag är så drog jag dit. Vi mötte tjejerna igen lite senare och vi alla drog hem med taxi:)
En lyckad kväll helt enkelt:)

Julbak och filmmys:)

2011-11-25 @ 20:21:59

I torsdags hämtade jag Carrie på skolan, gjorde lunch till henne och mig innan det var dags för hennes nap-time. I väntan på att V skulle komma hem med Lexi förberedde jag för julbak! Hade rännt runt efter ingredienser hela morgonen så var i princip bara att rota fram bunkar och bakplåtar:) Vi gjorde dessa:

Inte så svårt  som det ser ut faktiskt! Va riktigt kul:)
När Vanessa kom hem igen bjöd hon med sig mig och ungarna på middag på Dix Neuf! Riktigt god mat måste jag säga:) På kvällen skulle föräldrarna ut på någon komedishow så jag var delegerad att agera barnvakt. Badade barnen, drog på Lejonkungen och sen var det läggdags:) Inga tårar utan somnade nästan på en gång båda två:) Så jag bjöd hem en vän för filmmys! Lika bra att göra någonting när man är "fast" i huset:) Även det var riktigt kul!;)
Älskar när man bara kan umgås, skratta, se en film och måååå lite. Så kände jag hela denna torsdan:))

Tisdag!

2011-11-22 @ 11:52:13

Hej! En vanlig tisdag så skulle jag ha tagit hand om Carrie sen 07.30 imorse! MEN eftersom V kom hem tidigare än planerat (dvs igår kväll) så har jag haft morgonen leeeedig:) Känner mig lite krasslig fortfarande (antar att min "lugna" helg inte hjälpte...) så jag har bara legat i sängen, käkat lite gröt och druckit te! Rätt underbart ändå:) Jag har tänkt på en hel del saker som jag ska göra här innan det blir hem till jul :D

  • Ta en fika med fotbollsgänget
  • Fira Laura som fyller 19 i helgen
  • Baka pepparkakor med barnen (måste kanske göra egen deg eftersom dom inte säljer färdig här?!!)
  • Ha ett "pre-christmas party" med tjejerna!
  • Handla julklappar till alla där hemma!
  • Inhandla en nyårsklänning
  • Gå på bio (nya sherlock kommer ut 16dec tror jag) annars får det bli Breaking Dawn
  • Laga en typisk "svensk middag" till familjen...vet inte vad jag ska laga när de inte har falukorv här...haha
En Hel Del att se fram emot och förhoppningsvis kommer denna månaden bara flyga iväg :D Ses snart där hemma!!
I förra inlägget nämnde jag ju att jag måste bli bättre på att ta bilder när jag är ute? Ehm...jo, tror ni inte jag hittade typ tio kort i mobilen från efterfesten i lördags! Visst måste jag bli en bättre fotograf men hur vore det om man hade minne nog att komma ihåg att man faktiskt tagit kort-.- Aja! Ha det bra för det ska förhoppningsvis jag ha:) PUSS

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig!

2011-11-21 @ 19:59:46

Hej! Som jag skrev tidigare så skulle ju detta bli en lugn helg...vi bestämde oss för att max ta tre drinkar var! Och eftersom det skulle vara så lugnt, så tog jag och Laura till och med cyklarna till stan! Och ja, ni har ju sett bildbevis på tidigare hur bra jag är på att cykla när det är mörkt och jag är lite berusad...hm. Iaf så drog vi med cyklarna till stan, låste dem i hamnen, gick till White Heart och beställde en varsin Rekorderlig. Jag kikade runt lite efter ett ledigt bord och fick ögonkontakt med världens snygging (överdriver inte här för då hade det inte varit värt att nämna..haha). Hur som helst kom Maris och vi skulle precis ta ett bord...när en av killarna vid bordet där snyggingen satt säger att vi kan joina dom. Vilket vi inte direkt hade något emot! Vi var ju spik nyktra vid tidpunkten och började smutta på våra cider! En kille, Steve, gick till baren och kom tillbaka med en bricka med 12 st jägerbombs på...och 300 pund senare var vi alla dyngraka! Där sprack den planen med att ta det lugnt iaf! Cider efter grogg efter shot satt vi där och blev mer och mer dragna men tusan vad kul det var! Vi var väl runt tio pers..killarna spelade fotboll, någon jobbade som bankman, någon som dekoratör, en var 26 och nyskild och en annan var 23 med fulaste skägg jag sett! En salig blanding men vi hade bra kul ihop så vad gör det! En spontankväll med Maris och Laura och tror inte jag haft roligare:')

När jag sitter här och skriver så tänker jag på hur jag vill lägga upp bilder från kvällen, men så fort jag tar lite alkohol så glömmer jag ju alltid bort det! Skärpning!! Ska se om någon av de andra tjejerna har så ni får se lite mer hur "nattlivet" ser ut här på ön^^ haha. Hoppas ni hade en bra helg där hemma! Hörde det var Arvikas årsfest på tiki, brukar ju ändå vara riktigt kul:) Stor kram!

Hej hopp!

2011-11-19 @ 16:06:24

Min fredag blev inte så pjåkig ändå! Tacos, i hennes skor, doritos och Aeros choklad med Laura. Det är riktigt fredagsmys de! Och trots att jag kände mig lite förkyld orkade jag med hela dagen med barnen utan någon värre uppoffring. Vi pysslade, gjorde milkshakes och kollade Lejonkungen tills Martin kom hem från jobbet och tog över innan jag skulle sitta barnkvakt på kvällen! Visserligen fick jag vara uppe till 01.30, men gjorde inte så värst mkt. Har nu läst en hel del i boken som jag fick av söta Madde! Riktigt rolig! Den heter "I en annan del av Bromma" om någon vill läsa den:)

Idag är del lördag och jag har nyss käkat lunch med hela familjen Boyde/Aschman..dvs att barnens mormor och morfar var här på besök! Det blev bakpotatis och paj med alla dess tillbehör...vilket är orsaker till att jag nu ligger inne på mitt rum! Sjukt mätt..Ska dock up på en powerwalk med Laura så fort hon blivit ledig, blir bra de så jag får bränna bort lite av godsakerna!
Ikväll blir det utgång med max tre drinkar var..försöker spara pengar och så vore det ju skönt att ha en bakfyllefri söndag?! Får se hur det går med det:)
Ha en bra helg!!

5 veckor:)

2011-11-18 @ 16:56:42

Fem veckor kvar till Jul:DD Jag är faktiskt väldigt hemmakär för tillfället! Skulle vilja ta nästa flyg till Gatwick och vidare till Gardemoen ikväll...MEN så lätt är det ju inte! Kanske är det för att jag jobbar 7-23 idag när jag egentligen skulle varit ledig efter klockan 15...sen är jag förkyld oxå! hehe för att lägga ner lite mer energi på att klaga!

För att vara positiv så kan jag ju dela med mig av att jag var hos frissan igår! Och frissan är väll lite fel benämning då den som klippte mig var en kille:) Aldrig blivit klippt av en manlig frisör förut och jag blev supernöjd:) Klippte topparna och en liten snedlugg, kul med nytt inför hösten:) Faktiskt så känner jag mig på lite bättre humör medans jag skriver detta x) Och tur är väll det! För klockan är nu 16 och jag har 7 timmar kvar tills jag kan kasta in handduken och sova! Men kan ju glädja mig med att jag har bjudit hit tjejerna på film och tacos ikväll när jag ska sitta barnvakt! Hoppas på en bra fredagskväll trots omständigheterna:)
Kram till er där hemma!

Baka äppelkaka:)

2011-11-16 @ 20:57:49

Idag bakade jag och flickorna två äppelpajer:) Blev supergoda! Först verkade det inte som dom bakat innan! Lexi sa: "Should I put my hand in there? Really? With my hands??" Haha det var(fortfarande är) det roligaste med bakning ju, att man får leka lite. Var en riktigt bra idé att baka äppelpaj för först gick vi ut i trädgården och dom fick välja varsitt stort äpple. Väl inne skalade jag dem och gjorde iordning medans de kollade lejonkungen..sen dags för degen! Då fick de en varsin skål så de fick göra varsin paj! Visst lite svårt för en två-åringen kanske, men ni skulle sett hur stolta de såg ut när vi väl var färdiga! "I made mina ALL by myself!!" :) haha
Idag har jag sovit bort hela dagen...var först uppe med tuppen för att göra iordning barnen till skolan. Men när jag väl kom tillbaka tvärslocknade jag i soffan:P Som tur var hade jag ställt alarmet på 11'30 så jag hann vakna till innnan det var dags att hämta Carrie på förskolan. Nu såhär på kvällen är jag oxå väldigt trött?! Känner mig lite väl mkt som en grannienannie nu förtiden:P hah! Kanske borde dra på en pubkväll imorn med irländsk livemusik? FÅR SE:) Först och främst blir det att dra till frissan imorn till möran! Ska bli KUL :))
Hade bra!!

Usch..

2011-11-16 @ 00:31:17

Efter så många bra och roliga dagar känner jag mig sådära tråkig! Vet inte riktigt vad jag ska göra:P Drog till löparbanan förut för lite intervaller! Kändes bra, men efter det..middag och Sverige-England matchen blev jag depp! haha kanske va det vår förlust som satte sina spår:P Funderar iaf skarpt på att hålla mig nykter till helgen. Problemet är bara att alla jobbar och jag är ledig..vad ska jag hitta på ??! Såna dagar är då man vill spendera lite extra tid hos morfar eller hos farmor..ska nog försöka ringa dem båda imorgon förresten! Var alldeles för längesen..

Nu ska jag sussa, tidig dag imorgon! Vi hörs, ha en bra fortsatt vecka!
KRAM

Hej:)

2011-11-14 @ 14:47:17

För tillfället är det solsken och 15grader här på ön:) Lite smått blåsigt, men verkligen inget att klaga på! Min helg bestod av en lugn fredag som började i Simhallen med Carrie och avslutades med en massa OC avsnitt. Har känt mig lite förskyld så det var lika bra att ta det lugnt! För övrigt så var jag Laura och Tarja ute i Cobo i onsdags..så en lugn dag innan lördagen skadade verkligen inte:) Onsdagens utgång bjöd inte på så mkt mer än vin, prat och en mindre underhållande bartender från Estland(?)..Som tur var hade lördagen mer att bjuda på:) :


Jag jobbade på morgonen så jag tog med barnen till Saumarez park! Vi gjorde kojor, hade lite fika och busade i skogen. Halv ett var mitt jobbpass över och jag kunde glida iväg på cykeln för att möta Noemi och kolla på ett U-21 derby! Det var mellan Guernsey och Jersey, så det var massa folk:) Matt var med och spelade men trots förutsättningarna för vinst hände dock inte detta:P Blev förslust med 2-0.
Drog hem, ringde Laura som hade kollat på en annan stormatch och vi beslöt oss för att cykla iväg och köpa lite vin... Efter ett lyckat förkrök, en missad buss + lång promenad och en vinflaska senare var vi i stan! Hela gänget samlat:)) I brist på annat tog vi oss upp till en pub som heter "Cook and Bull". Där var det livemusik, shotrace och ett gäng glada au-pairer som satte stämningen! Riktigt bra början på en bra kväll:)
Runt elva snåret drog vi oss ner över stadens pubar, träffade Matt och fotbollsskaran och fortsatte naturligtvis vidare för lite dans på Fusion. Blev några för många jägerbombs...men en fullträff till kväll:)
Nu har jag börjat veckan med en sovmorgon till tolv! Börjar nu känna mig som folk igen:) Ha en bra vecka!! Kram

Åh vad jag är glad nu:D

2011-11-09 @ 11:24:48

Hej! Imorse vaknade jag och kände mig krasslig..som tur var är jag ledig fram till ett-tiden idag, så såg ändå lite hopp om dagen! Jag kikade ut genom förnstret och såg att jag var ensam i huset! Så kilade ner i bara nattlinnet för att göra mig lite frukost! Först skräms jag som vanligt av breven som ramlar ner på golvet från bakdörrens brevinkast, men sekunden senare ser jag brevbäraren strosa förbi köksfönstret!! Lite hastigt gömmer jag mig bakom köksbänken, men när han knackar på dörren kan jag ju inte göra så mkt mr än att säga kliv in. Han har ett paket i handen, ler lite generat och ger mig det och önskar mig en bra dag! Hela situationen var lite rolig men ännu gladare blev jag ju när jag såg att paketet var till MIG!!

Tack kära Madde:D Blev superglad och du ska bara veta hur mycket jag saknar dig och våra pratstunder! Du är någon jag kan lita på till hundra procent och ibland förstår jag inte ens hur jag kan klara av att vara såhär långt borta så länge! Som tur är finns det skype, men är ju långt ifrån samma sak som våra älskade promenader! Jag räknar ner dagarna till Jul och ska göra massor av roliga saker här så tiden går fort (och så jag har lite kul att berätta när vi ses) Puss och kram! Idag går alla mina tankar till dig:))

Dorset Arms

2011-11-07 @ 20:10:21

Här var jag i fredagskväll och spelade biljard i sisådär tre timmar..bra sällskap, bra kväll:)

Right, I'm off:D

2011-11-07 @ 19:50:50

Har varit en lång dag men jag är då inte depp för det:) Är så glad att jag fortfarande har energi kvar här om dagarna..var rätt så sällsynt när jag gick i skolan osv:P Så nu blir det en dusch (hade tänkt en till springtur, men ska ju inte överdriva när jag väl har energi till övers:P) Får se kanske får ett hyperryck om inget bättre kommer upp! Har ju laddat med ny musik å grejer så inte omöjligt..Anyway:) Förshoppningsvis blir det att dra till en vän snart för lite fifa-spel och oc-tittande!

Så här glad är jag idag:D
Puss på er!

Redan fredan:)

2011-11-04 @ 15:22:28

Ja tänk vad snabbt dagarna går! Har ju ett minne at berätta oxå eftersom det nu är 6 veckor kvar tills jag är tillbaka på svensk mark:) Satt och tänkte förut och det känns ju faktiskt som jag har ett helt nytt liv! Och det kan man väl ändå säga att jag har! Lite samma känsla som när jag flyttade hemifrån till Arvika när jag var femton. Man kan ju faktiskt säga att jag har tre liv. Ett hemma i Väng hos mamma och pappa med hästarna och lilla missan. Ett i Arvika med alla vänner och familj som bor där och sen nu har jag ju börjat skaffa mig ett liv här oxå! Jag menar jag har en "familj" som jag bor hos, nya vänner, saker att göra på fritiden och ett jobb. Det är väl ändå det man behöver i ett bra liv? Det enda jag saknar är att vara nära min familj och vänner i Sverige. Känner mig inte lika trygg när jag inte kan prata svenska när jag känner för det.

Ser fram emot att skämma ut mig på biljardspel ikväll:) Ska spela mot Matt, får se om han är lika grym på fotboll som biljard! Isf lär jag ju inte ha en chans:P Berättar hur det gick imorgon eller ikväll när jag kommer hem! Vad ska ni göra? Jag saknar fredagsmys med film, tacos och goooodis så hoppas ni skämmer bort er med de!:)
Puss och kram

:D

2011-11-03 @ 20:32:25


Har nyss avslutat veckans fjärde konditionspass! Klassblöt, kopiöst trött och men även lättad:) Imorgon är det vila som gäller! Vila och ut och spela biljard äre tänkt?! Vet inte hur jag ska överleva kvällen utan mina tjejer här på ön men ska nog gå vägen! Önskar bara jag hade lärt mig reglerna någon gång av de hundra jag flamsade runt vid biljardbordet på Fritidsgården i Töckan:P Aja, är iaf något att se fram emot:)
Idag har jag haft en kanonbra dag. Började med sovmorgon, drog till stan. Tog en "Cream Tea" fika och köpte lite kläder inför hösten som snart är här. Blev ett par jeans, en stickad halsduk, solglasögon och en t-shirt;) Allt detta för 41 pund..Helt OK:) Förutom det så har jag haft lunch med Carrie, hämtat Lexi och tagit med dom till "paradis-huset" i St: George (Det där fina snuskigt stora huset som jag la upp bilder på en gång?). Så vi och deras mamma tog ut hundvalparna (som nu blivit rätt stora!) på en promenad! Lexi höll den ena hunden "Saffie" i koppel och hux flux bestämde sig "Saffie" att bada! haha som tur var släppte Lexi kopplet i sista stund innan hon oxå föll i plurret x)
Nu är jag otroligt hungrig och väntar på att det ska bli mat:D Väntar även på ett skypesamtal från kära Madde! Wiho, blir kul de!! Hoppas allt är bra med alla där hemma, saknar många!! Puss och kram

Lycklig tjej!

2011-11-03 @ 01:44:12

Nuu ni börjar det hända grejer här borta! hehe, nej men känner mig verkligen lycklig här:) Är typ aldrig sådär jobbigt stressad eller känner att jag måste göra tusen grejer! Är typ som en semester som jag delar en tredjedel med en 2åring och en 5åring. haha

Idag sa Lexi "du kan få ett av mina gosedjur om du vill, men när du åker hem till därifrån du kommer så vill jag gärna ha tillbaka det" haha så gulligt x)
Men för att skriva om något lite mer intressant skulle jag ju kunna berätta mer om Halloween! Vi samlade ihop oss här i huset för "lite" vin och mat innan taxin till stan..och väl där så möttes vi av gud vet vad! Det var grymt kul att så många verkligen hade gått in för att klä ut sig läskigt..var dock inte så mysigt på dansgolvet när en kille med "fejk löst hängande blodigt skinn" hängde ut från fejjan på han när han lutade sig över mig:S Träffade iaf mycket nytt folk och efter snart tre månader så känner jag igen en hel del folk på denna ön! I början tyckte jag det var så stort och så mkt folk, men nu blir det bara mindre och mindre! Vilket känns lite kul..är ju kul att kunna hälsa på fler än dom man kom med!
Kvällens flopp var nog mitt val av outfit. Hade ett diadem med kattöron på och tusan vad det gjorde ont i slutet av kvällen:S Och kvällen topp måste ändå varit Fusion! Dansade/pratade dom sista timmarna med en fotbollsspelare, vilket fick mig att inse hur mkt jag saknar fotboll!! Så igår gick jag och Maris på en lokal fotbollsmatch, det var riktigt kul:) Killen som spelade var ju grym så inga minus där heller:)
Som vanligt är det väldigt sent så jag borde sova! Skriver mer imorn :))
Godnatt
Haha denna låten spela dom i slutet, klassisk på halloween ändå:)

Hej, det var inte igår!

2011-11-02 @ 15:12:09

Har varit dålig på att uppdatera här på bloggen så dom som undrar är det bara bra med mig:) Det har varit så mycket den senaste veckan så har faktiskt knappt haft en tanke på att sätta mig ner och skriva! Kan ju börja ,ed att berätta om Halloween helgen!:)

Barnen gjorde "bus eller godis" med deras mamma medan jag var ledig i princip hela helgen:) Fredagen spenderade jag med Carrie sen var det husfest med de andra au-pairerna hos en kille som heter Aaron! Sjukt roligt att träffa fler nya folk här borta! Kvällen slutade med en tur till nattklubben Fusion och en promenad tillbaka till husfesten där alla sov över! Min sovplats blev en vattensäng som jag delade med den största katt jag sett! Skämtar inte om jag trodde det var en hund när jag vaknade! Hur som helst...lördagen var ju dagen alla skulle klä ut sig! Jag var en katt, Laura djävul, Tarja "dead bride" och Maris vampyr:
Berättar mer om lördagen och resten av veckan mer ikväll :) Nu ska jag jobba lite grann! Ha det bäst:)