Nej men Sverige..vi hörs då!!

2011-05-26 @ 22:42:26

Kommer ihåg när det var 187 dagar kvar..nu är det knappt en! Herregud:) Resan är packad och väskan är på gång..Nej, resan är på gång och vi är packade? Nej men hur som helst så drar vi imorn:D såå bye bye Sverige, ska hälsa på Cypern en vecka:D hade bra för de ska ja haa!:) Puss

SÅ ska de se ut!

2011-05-25 @ 23:01:44



:))))

Wiiiiiiie!

2011-05-25 @ 15:18:39

Är hög av lyckorus just nu! Fått bra betyg det sista nu i skolan, har en egen bil, ska åka till Ayia Napa på fredag, har fått TVÅ löner denna månaden och har i princip allt fixat inför balen!!:D  Life´s good sometimes:) Så nu ska jag packa vidare, är för övrigt väldigt svårt att veta hur mkt man ska ha med sig till Cypern! Längesen jag va utomlands juu:P Men det löser sig skulle jag tro! Har man glömt något finns det förhoppningsvis där och om inte så överlever jag nog ändå ;)
 
Ikväll blir det att kolla match med bästa tjejerna:) Puss å kram!



:D

Gustavsvik:)

2011-05-24 @ 22:16:30

"Upplevelsebadet" i Gustavsvik fick besök idag av hela idrottsklassen! Rätt kul grej, särskilt forsen som orsakade en och annan skada;) haha, men tror jag uppsakttade stället bättre när jag var där senast, dvs närmare förskoleåldern:) Men sist vi hade "klassträff" hos Ola Ljung så lekte vi ju kurragömma...hm, känns att vi tar studenten!

Känner mig förkyld och badet gjorde väll inte saken bättre, men ville ju inte missa en tripp som den! Var värt att jag åkte med:)
Hade "beställt" en keps av Annie, så gick hem till henne förut:) Blev en kopp te och lite skvaller! Gillar vi:) Utsliten och hemma i lägenheten..får bli ännu mer te och se på någon film. Funderar på föräldrafällan! haha. Imorn är det skola och packa som gäller!!!
Bild på nya kepan;) hehe.
Godnatt :)

Glider vidare:)

2011-05-23 @ 13:15:43

Imorse tog jag vita pärlan till Arvika stad och kände hur jävla skönt det är att ha en egen bil! Det var ingen skönhet från början, men efter pappas slit så har den blivit riktigt fin:) Ingen rost kvar, aluminium fälgar och lite polering på det:) Jo, men jag är trots allt från töcksfors:)

Idag blir det skriva på anställning för kocki/jenny's, växla pengar, träna, packa och boka en extra tvättid! Fullt upp:) Såg att jag hade fått lönebesked av Konsum oxå, trevlig överraskning de! Så nu firar jag det med två timmars engelska...

Längtar efter fredag!!

Skaffa er en egen uppfattning.

2011-05-19 @ 17:59:10

Folk pratar ju jämt..men det dom pratar om är antagligen saker dom hört av andra och vad just dom har upplevt själva. Behöver ju inte ha så mkt med den dom pratar om att göra egentligen? Är jag på dåligt humör blir ju inte mina omdömen om folk lika bra som dom kanske hade blivit om jag hade varit på bra humör? Man kan förlora väldigt mkt på att inte lyssna på folk när dom avråder en om saker. Men man vill ju inte ångra något heller? Gör vad fan som känns bäst..har jag försökt att göra och det kommer jag fortsätta med. Det har slutat i både bra och dåliga situationer, men då slipper jag iaf undra på vad som hade hänt.. Jämt lite värt att tänka på :)

Nu har jag precis städat köket, får ta resten av lägenheten ikväll:) Men först träning! ciao:)

Lycka på hög nivå:)

2011-05-18 @ 23:03:21

Hej! För ett tag sen tänkte jag väldigt ofta: "Jag måste göra.."..Nu tänker jag "Jag vill göra..". Om ni tänker efter är det STOR skillnad :) Kan bero på att jag har gjort sista proven och inlämningarna på gymnasiet, någonsin!! Fy fan va gött:D Det är lycka på hög nivå deee.

Något som inte var lycka var matchen förut. Usch vilken skitmatch, vad hände tjejer? Men nu vet vi hur vi inte ska spela och tror faktiskt att alla hade en sån där jobbigt dålig dag. Bryt ihop och kom igen! Hoppas alla kommer på träningen imorn och tränar livet ur sig, lr det är vad jag ska göra iaf:P

Nu väntar min goa säng på mig och imorn blir det skola! Wiiho, life is good sometimes:) Längtar till helgen som närmar sig med stormsteg:D Det säger vi Godnatt på:)



Sov gott :)

All By Myself

2011-05-18 @ 11:52:10

Och jag kunde inte haft det bättre. Har gått en stund nu sen jag inte mådde sådär jättebra, men tkr allt har repat sig väldigt bra. Igår fick jag bekräftelse för något jag väntat på länge! Behöver inte nämna här ordagrannt vad det handlade om. Men visst är det skönt när man gått och tänkt på något och sedan bara fått en förklaring som löser allt! En sten släpptes från mitt hjärta och jag kunde inte må bättre!
Med det sagt så har vi bortamatch idag i Kil! Blir en rätt sen match, så lär vara hemma sent ikväll. Då passar det ju utmärkt att jag ska vara ledig imorn:) Blir nämligen att spela in en låt! om resultatet blir bra så kanske det kommer upp ett litet smakprov.. Men nu måste jag kila! Ska hinna med mkt innan samlingen 17:)
P & K / Josefin

Oavgjort..igen.

2011-05-16 @ 09:53:21

Precis som seriepremiären borta blev även premiären hemma oavgjord. Förra gången 1-1, denna gången 0-0. Tråkigt när det inte blir några mål gjorda alls.. Måste säga att Katharina gjorde det grymt bra i mål, eloge till henne! Backlinjen var oxå riktigt bra. Själv kan jag inte säga att jag gjorde någon dundermatch:P Va helt borta i första, men kom väl igen lite i andra iaf. Nu blir det nya tag borta mot Kil på onsda!!

Jag är otroligt glad över att jag skippade skumpartyt i lördags:P Gillar helt enkelt INTE skum:) Va på grillfest hos Oscar B i dottevik istället. Blev grillat, ölspel och roligt folk! Skönt att bara ta det lugnt efter matchen! Drog in till stan på kvällen med Madde, Christian och Pontus. Men skippade som sagt Tiki så fick bli sova istället. Söndagen blev däremot soffläge HELA dagen:S Otroligt trött?

Nu märkte jag till min besvikelse att jag faktiskt börjar 10'15 istället för 11..bara att byta om och dra sig mot skolan de! Blir hem idag för att greja med bilen;) Så får hoppa träningen med laget idag, men vi ses imorn! hejsvejs

Jora, nu var man bilägare!

2011-05-13 @ 20:51:32

Hihi, nyss hemkommen från Karlstad! Och nu står "skönheten" på esplanaden;) Slänger in en liten bild från min och "pärlan"s första tankning ihop...



Den har lite rost och sånt, men jag och pappa ska ta och grejea lite med den någon dag:) (läs pappa). Nej men kul att ha en egen bil:) Och den duger gott och väl som första bil! haha.
Ha en bra fredagkväll!:) så ses vi i skummet imorn! / Josefin

What goes around..

2011-05-12 @ 18:15:04

..comes around! Stämmer otroligt bra. Man får fan vad man förtjänar och det gillar jag!;)
Sitter och diggar Eric Amarillo-Om Sanningen Ska Fram! hehe rätt skön låt..Nu bär det av mot Edevi för ytterligare ett träningspass! GÖTT, hej på seeej.

Vårruset!

2011-05-11 @ 22:25:50

Drog till Karlstad och mötte upp malin, matilda, anna och elin på Duvanhuset. Försökte hitta några balskor, men förgäves..Vi traskade vidare till lilla saluhallen och beställde sallader som vi tog med. Satte oss i solen jämt breve CCC huset:) Gött! Vid starten mötte vi upp Rebecca:) Så gick vi runt och kikade lite i alla tälten..fick lite godis och annat gott..Sen ställde vi oss i "springa fort" ledet, hade kul till lite uppvärmning av sats och sen bar det av! Jag, Malin och Elin höll ihop i början men till slutet blev det jag och malin kvar. Härligt jobbat tjejen! Gött med lite peppning oxå:) Nu ska jag och mina härliga skavsår ta kvällen! Imorn har jag tänkt mig lite mer löpning och fotbollsträning!:) Ha det bra :D

Längtar:)

2011-05-10 @ 22:46:55

Nu längtar jag tills jag får flytta ut till västra sund. Visst, det är lättvindigt att ha en lägenhet i stan, men ska bli gött med lite mer frihet! Gillar å steka på sommarn..lite jobbigt i stan det;) Ska ju fixa en bil nu oxå, så jag lätt kan ta mig iväg om jag vill någonstans:D Tror det blir jättebra jag!
Om 51 dagar måste jag vara ute ur lägenheten! Så får göra det bästa av tiden som är kvar:)
Imorn blir det skriva uppsats, fika med elin?, dra till karlstad och springa vårruset! :)
Dagens träning fick bli en promenad med madde och fotbollsträning:) Det tar vi Godnatt på!

Lever på helgen

2011-05-10 @ 14:41:19

Hade faktiskt riktigt kul i lördags och lever på det än :) Men blir mer och mer skeptisk till att gå ut på lördag när det är skumparty? Kommer nämligen ihåg hur det gick ifjol.. Jag blev sjöblöt, frös och lukten/smaken av det äckliga skummet överlevde hela bakfyllesöndan:P Inget jag vill göra om faktiskt. Så får se hur det blir, är ju bara tisdag så kan hända att jag ändar mig..

Imorn är det dags för vårruset! hihi. Så drar till karlstad under dagen och springer 5km med 6 goa tjejer! Ska och kommer nog bli kul :)
Nu sitter jag inne och skriver uppsats, men tycker som nio att det låter fruktansvärt tråkigt, så jag drar ut till Anna i solen istället ! :) efter mötet så väntar promenad med Madde :D hejsvejs!

Ledigt:)

2011-05-09 @ 23:13:06

Uh vilken soft dag! Tog sovmorgon, gick och handlade frukost (när jag hämtat mitt bankkort av fredrik) och satte mig på balkongen när jag kom hem. Avnjöt en kopp te, kokt ägg och en filtallrik med persika/hallon müsli:) Hur gött som helst! Och det var väl i princip vad jag fick gjort idag :P Har stekt lite i solen, gått en promenad...sen tränat ikväll:) Skulle bli en lugn träning, men var kul att ta ut sig lite ändå! Imorn bli det inte lika soft. Massa skola, möte, träning och kanske löpning.

Ett glas oboy, ett äpple med kesella och bachelorette satt grymt just nu! Godnatt på er:)

Helt insane..

2011-05-08 @ 13:04:37

Kommer hem från seriepremiären i norrstrand (som för övrigt slutade 1-1. Enough said.) och drar till magnusson i mangskog. Där var det som upplagt för en bra kväll! Skön musik, sköna folk och massa vodka cola...Blev en del sång och aa, det var jävligt trevligt faktiskt! Sen kom Marie, hennes kusin Charlotte och Patrik för att hämta mig och Ode. Så vi åkte till tiki..där började det barka totalt. För det första Viktor så vill jag aldrig mer höra teneriffa:P Sen för det andra borde jag inte ta med mig mitt bankkort ut:P fyra nya bara iår? Helt insane..

Idag har inte varit en pigg dag. Men jag låg inte hemma och klagade för det! Utan mina päron kom och hämtade mig så vi drog till Karlstad för att kolla bil till mig. Måste säga att det är jättesvårt när man vill: inte lägga så mkt pengar på en första bil, gå billigt, se bra ut och vara billig i försäkring å grejer. Väldigt svår kombo faktiskt:P Är bilen fin så den dyr att ha? Är den billig är den troligtvis ful? Blir jämt gaaaléén. Måste tänka ekonomiskt om jag ska kunna spara pengar i sommar assåå:P

Godnatt folkens..:)






Tack för en trevlig helg!

It may knock you down..

2011-05-04 @ 22:45:03

Hej:) Bakslag är vi alla med om, frågan är hur hårt det slår till. Men som kloke Ida sa idag så ska man ju faktiskt se på lösningar och inte problemen! hehe. Bra sagt tkr ja;) Har funderat över varför man bryr sig om folk som inte bryr sig tillbaka? Det är väll då man är dumsnäll. Onödigt, men svårt att sluta med.

Idag har iaf jag haft en riktigt bra dag:) Började skolan sent, haft superstars tävling i klassen (måste säga att jag och Anna var väldigt duktiga på tresteg!) sen en go och välbehövlig promenad med Ida!!:) Dagen avslutade med att se på DFK när dom mötte Torsby. Synd att det blev förlust, men såg riktigt bra ut i andra tjejer! Jag blev sugen på att spela och undrar över hur det ska gå på seriepremiären på lörda?? Nervös, men det blir vad man gör det till!

Har en lugn fredag att se fram emot:) Ska skriva klart en filosofi uppsats och göra svenskaarbete, städa lägenheten och tvätta...seeen fredagsmys kanske? Det märks men nu blir det sova:) Natti natti!

Shit happens..

2011-05-04 @ 18:37:09

Det är inte så jobbigt när folk är idioter..det som är jobbigt är när man trodde bättre om dem från början. Lägger ner att vara trevlig mot folk som inte lägger ner sig något tillbaka. Finns så mkt bättre:)

Valborg är över och det var lyckat!:) Skulle bli nyktert för min del och det blev det oxå! Drog hem till töckan i söndags och gick på trav med mina föräldrar, Inger och Ämma. Blev ingen större hit när Starbright gallopperade..
Jag drog med Inger och Ämma hem t Arvika igen, lättvindigt och bra..bara att jag glömde en detalj: nyckeln t lägenheten:S Handlat hade jag hunnit gjort med, riktigt typiskt! Men fick låna snälla grannens kylskåp i några timmar tills bussen kom med min nyckel. Shit happens:P Elin höll mig sällskap under tiden iaf:)  

Har grovt med träningsvärk och ligger i soffan! Blev en promenad med Madde idag oxå, bra för att mjuka upp lite:) Liten pratstund är ju aldrig fel heller! Nu är det typ kväll och jag har inte mkt kvar att göra(förutom tusen saker i skolan) Men är sugen på något kul, något nytt! Kanske borde ja lära mig åka inlines?? Får se på det..i väntan på något bättre får det bli lite mtv :)


3 maj, Tisdag

2011-05-03 @ 16:35:57

Hej på er. Nu får jag nog skylla mig själv men har så fruktansvärt ont i mina lår. Missade samlingen till fotbollsträningen igår, så jag fick bestämde mig för att springa istället..Tänkte att jag kunde hälsa på annelie och lasse i v. sund:) Bara de att de är ju en bit + att de är asfalt hela vägen. Det KÄNNS idag kan jag lova. Men det är en skön känsla ändå:) Ville springa milen och blev de plus två km till. Klapp på axeln^^

Nu är det snart dags för lite fotboll, hoppas på en lugn och rolig träning med mkt spel! Då blir jag mer än nöjd idag:) För övrigt är ja lättad över att jag har gjort sista provet i filosofin, nu är det bara en inlämningsuppgift kvar i det ämnet! Kan inte bli mer nöjd för det:)
Hemmagjorda köttbullar m lite stuvade makaroner står på menyn idag:D Måste tipsa om et supergott knäckebröd oxå:
Jättegott med lite skinka och ost på..