Självisk?

2011-02-28 @ 20:16:24

Är vi alla själviska egoister? Ja vi är väl de. Sätter oss själva först, tänker inte på hur andra känner över något som får oss själva att må bra. Vi prioriterar vad vi känner för..när vi inte gör saker för andra har vi gjort ett val. Vi kanske inte orkar att bry oss. Eller så vill vi bara inte.
Man vill ju må bra. Samtidigt som man vill att andra ska må bra? Så innan man gör sina val borde man ju tänka på sig själv, men även på andra.

Jao..då åker lilla bilen och jag mot väng.

2011-02-27 @ 15:14:27

Min tippning!!

2011-02-27 @ 12:09:58

1.

2.

3.


KOM IGEN NU SVERIGE!!

..I wish it were Sunday 'Cause thats my funday..

2011-02-27 @ 11:26:56

Om man har en pojkvän och den vill äta på shalom(eller någon annan jäkla pizzeria) tänker ni då: ja ja, vi kan väl äta där då, men då gör vi inte det på hela veckan sen? Halva veckan går och det blir samma sak igen.. Även om man säger nej tio gånger så hinner dom ändå vara där så ofta att det blir skräpmat för ofta ändå. Jag tycker iaf att det är jobbigt, det är väl skönt att kunna välja själv att idag vill ja äta på kocki, för att jag vill de. Jah, det var dagens i-landsproblem. Satt bara och tänkte på de, tror inte jag är ensam att ha känt/känner så:)

Idag blir det att resa hem till Töcksfors en sväng. Ska bli gött att komma hem, samtidigt som det inte finns så super mkt att göra när man väl är där. Men det blir vad man gör det till, så får väl passa på att köra skoter eller något. Är för övrigt lite förkyld så träningen får ligga på hyllan tills jag känner mig bättre!:) Ha ett bra lov! / Josefin

Lite sugen..

2011-02-26 @ 13:09:34

Är lite sugen på att förlänga håret faktiskt. Vid midsommar var det ett år sen som jag klippte av mig håret och blev korthårig. Ett tag sen! Börjar sakna det långa en hel del.. Men om jag nu skulle förlänga håret vill jag inte ha det där platina blonda håret, utan lite mer mörkblont. Undrar om det ens går att sätta i hår när jag har den frisyren jag har?? Får nog ta och fundera på det ett bra tag innan jag gör något. Som jag alltid gör för den delen!
Har ni något tips på någon som är duktig på att sätta i är de bara att höra av sig:)




Snygg hårfärg, men lite väl långt hår.

YES!

2011-02-26 @ 11:05:02

I made it, WE made it:) Nu är de tre milen gjorda! All jäkla träning och slit gav äntligen resultat. En del krångel och olyckor som hänt på vägen, störde för en gångs skull inte åkningen ett skit. Vi drog upp till Mora med en underbart fin vägbeskrivning, dr bombay i högtalarna och en del fartkameror(?) på vägen! Kul resa men är sjukt glad över att den är över. Jag slog inte målet som vi satt upp i början av projektet(02:30:00). Men kollade vasaloppet.se nu och tydligen var min förra tid 03:03:51. Så jag förbättrade mig iaf med 19minuter då min nya tid var 02:45:12. Så får vara nöjd ändå:D
Efteråt var jag helt slut..sjukt hungrig..hade helt enkelt en hel del att klaga på;) Men! Trots detta blev jag med ut när jag kom hem! Hade en timme på mig att korka upp, byta om och släpa mig till bussen. Var sisådär på Nöjes, inte riktigt imponerad..men kul att komma ut lite:) 
Nu blir det en rejäl helg-frukost! Framförallt för att fira att det är LOV!:D
/ Josefin 

Nu ÄRE dags!

2011-02-24 @ 07:57:11

Packa, valla skidorna, göra matsäck..får absolut inte glömma skidorna, tänk om jag glömmer skidorna:O Det är nervöst, de kan jag lova. 3mil är inte särskilt långt, men det räcker till för att jag ska bli helt slut. Tänk om jag går i väggen efter första backen? Fan.
När det blir så här jobbigt, att jag blir nervös osv ska man ju tänka positivt: det kommer gå bra, ingen press! Men de är ju lätt.. är glad över att jag har med mig Matilda och Lina som stöd. Klarar vi det, så gör vi de tillsammans:)
För den som inte hängt med så är detta vårt slutmål på vårt projektarbete. Det väcker faktiskt många känslor när man tänker på hur vi har kämpat. Kommer allt hårt slit att löna sig? Kommer jag att nå mållinjen i tid? AAAHH, NU KÖR VI!

Soova

2011-02-23 @ 08:36:54

Godmorgon! Idag var en sån dag som man bara vill gosa ner sig under täcket och aldrig kliva upp. Är otroligt trött! Jag hann inte handla igår efter träningen, så det fanns ingen frukost hemma hos Klas. Så trött och hungrig fick jag gå till skolan.
Är mycket jag ska hinna med idag sörru:
        
* Lämna pengar till Anna:)
* Göra massa inlämningsuppgifter som ska vara klara innan imorn..
* Dra iväg på ett skidpass på isen
* Åka hem till Töcksfors oh fixa skidjackan och mitt bank kort

Så idag är det ingen vila..undrar när den efterlängtade vilan kommer?? 
/Josefin 

Oskar:)

2011-02-22 @ 21:35:26

Har nyss kommit hem efter en full eftermiddag med Oskar:) Har spelat in lite i hans lilla studio på friskolan. Det märktes att det var längesen jag sjöng senast! Men var kul att prova på de! Måste berömma Oskar för hur duktig han är med musik, killen vet vad han gör;)
Sen gick vi till Alex, käkade mat och spelade tv-spel. Nu är jag riktigt sliten och blir inte många mer ord skrivna här! Imorn är en ny dag, en dag närmre 3milen i skidspåret.. / Josefin




Gammal bild från någon festival. FV: Lisa, Alex, Oscar och jag.

Snart dags..

2011-02-22 @ 13:14:12

Kände mig lite nostalgisk när jag klev in på badhuset idag. Nu var det sista gym och simpasset innan slutmålet för projektarbetet. Hur fan ska de gå??? på fredag smäller det iaf.
Juste! Förut på gymmet såg jag en liten kille på kanske 10år som var där och tränade?:O Han hade väl följt med sin morsa, men han sprang runt och lyfta as tunga vikter. Fattar inte hans morsa att det är farligt för han att träna med vikter när han är så liten?? Finns ju faktiskt en annledning till att de är åldersgräns på gym..
gick till bassängen och körde västintervaller istället, bra om man vill träna kondition och du inte kan springa på löpbandet osv..om du t ex har ont i benhinnor eller fötterna.
Nu fortsätter skolan i några timmar till, sen är det dags för studentkommittémöte. Hoppas de blir drag på nöjes på Fredag! / Josefin

I'm up, next up..gymmet!

2011-02-22 @ 07:54:13

Hej!
Hade fel igår när jag trodde att jag skulle åka skidor idag, så fick bli lite längre sovmorgon än vad jag hade tänkt:) Nu sitter jag och äter frukost, havregrynsgröt med äpplemos. Kunde ha skippat frukosten för att öka fettförbränningen under träningen, men inför fredagen behöver jag nog lite extra energi! INTE alls länge kvar nu!! Dagens träning blit bålstyrka på gymmet och västspringning på badhuset. Kommer att ta ca en timme, en och en halv. Belöningen blir rostat bröd m hallonsylt och ost. Något jag inte har ätit på väldigt länge! Så får åka och handla det på vägen dit eller hem isf:)

Låtlista när jag tränar just nu:

Born This Way-Lady Gaga
Firework-Katy Perry
On The Floor-Pitbull, Jennifer Lopez
Rolling in the Deep-Adele
Man Down-Rihanna
Only Girl in the World-Rihanna
Happiness-Alexis Jordan
Walk The Line-Laurent Wolf

Dagens nyaste och bästa träningslåt:


2h. och 30min..

2011-02-21 @ 21:10:29

Blev en tur på längdskidorna idag! Drog ut klockan fyra och härdade ut till klockan halv sju:) Stolt! Men det var otroligt kallt ute så en varmt och omiljövänlig dusch fick det bli efteråt..fastnade där i säkert en halvtimme. Men men, vad gör man inte efter att t o m ögonfransarna har frusit ihop? Efter massa mat så har jag fastnat framför datorn. Imorn blir det skidor igen:) Ha det gött! / Josefin

Ny blogg!

2011-02-21 @ 19:53:55

Det var ett tag sen jag var aktiv och skrev en blogg, tänkte att det skulle bli lite ändring på det nu! Tänker skriva om min vardag, träning, lite kost och studenten. Har världens bästa klass och fina vänner, så kan hända att jag nämner dom oxå;) / Josefin

Välkommen till min nya blogg!

2011-02-21 @ 19:48:07