Hemma:)<3

2011-12-29 @ 23:00:13

Detta har jag hunnit med sen jag kom hem:)
Bilade hem med morsan från landvetter, lyckades köra fel å grejer så va ju precis som vanligt de:) haha. Hemma väntade pappa med mat på bordet, gulligt! Kändes konstigt att vara hemma, var som jag aldrig varit borta på något sätt.
På onsdag morgon drog jag till Morfar, gud va härligt det var att se han och Vida! Efter det blev de fika på stan med rebecca! Saknade människa:) kul å ta igen lite! På kvällen blev det filmmys med älskade marie:) fick sovsällskap av hennes hund Jessie, gud så go! På torsdag möran blev det vidare till Madde som flyttat till ny lägenhet:) Roligt för henne och pojkvännen de! Var otroligt skönt att kunna ses och prata som vanligt!:) Sen var det ju dags för allt julstök! Jag och pappa tog en gran i snöyran (när det faktiskt fanns lite snö, vad är detta för vinter?!) Iaf:) Blev julskinka iår med och julbord i västra sund som vanligt! Underbara farmor var sig lik, känns bra att jag hunnit med att träffa henne såpass mkt som jag har nu:)
Efter alla julbord var det ju dags att härja lite på juldagen! Drog till Arvika och träffade "gamla tjejgänget":)) Hade superkul!! herregud vilken kväll! Blir nog inga detaljer skriva från den;) men Arvika är ju iaf sig likt!:)
Har hunnit träffa Ida oxå:) Vi mös till det hemma hos mig i Väng och bara stre som vi alltid gjort:)) fikade på lite lussekatter oxå, mumma! Hälsat på mina kusiner en del! Riktigt kul:)) Skönt att vara hemma helt enkelt:)

Imorn bär det av till Arvika, sen Karlstad med Rebecca:) På kvälle blir det mat å film mä famlijen..va inte igår jag hade fredagsmys:D hehe. Ha det gött så kanske vi ses innna den 3e Jan då det bär av tillbaka!

Godnatt:)

As the moon causes the tide, you give me wings so I can fly..

2011-12-29 @ 13:14:05

Hej! Hemma i skogen och jag måste säga att jag älskart! Så himla härligt att se alla, bara vara hemma och njuta av det. Har nog aldrig uppskattat att vara hemma så mkt som nu..Det är ju ett tecken på att det är nyttigt att komma bort så man verkligen tänker på vad man egentligen har här hemma. Jag älskar min familj över allt annat. Nu när jag är hemma och träffar dom alla..allt ifrån kusiner till bröder och farbröder, jag har saknat ALLA och det är fruktansvärt roligt att se dom! Utan min familj hade jag inte orkat vara hemifrån, gjort detta för mig själv..ni betyder allt<3 Det är ni som får mig att flyga.
Och underbara vänner, känns inte som jag ens varit borta. Har lika roligt ihop, kanske inte är på exakt samma ställe i livet, men så länge man kan skratta ihop på samma sätt spelar det ingen roll. Det gör lite ont när jag skriver detta för jag vet att jag kommer sakna er allihop. Men samtidigt glädjer det mig att jag vet att jag kommer att ha det bra dit jag kommer. Har trivits hur bra som helst i fyra månader, så blir förhoppningsvis inga problem att göra det i drygt fyra till:) Saknar de vänner jag har där oxå och längtar att få uppleva mer spännande och roliga saker med dem:)

Till sommaren är jag hemma och då kommer jag väll uppleva hemma lika mkt som nu, hemma finns alltid kvar<3 Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade er, familj och vänner. Bästa man kan ha!
Straight from my heart...ha en bra dag!
Puss och kram


GOD JUL<3

2011-12-24 @ 22:20:39

Äntligen hemma<3

2011-12-20 @ 22:45:22

It's just amazing...

2011-12-19 @ 23:16:41

Herregud:D Nut är det bara en natt och sen sitter jag på flyget hem! Skypade med pappa tidigare och han sa "ses imorn"..känns overkligt!

Träffade Laura, Maris och Tarja förut på vårt andra hem (puben white heart) hah, för att säga hejdå och "ses nästa år":) Var kul å ses jämt en snabbis innan jag skulle vidare för att säga hejdå till Elliot innan hejdå-middagen med V & M. Är otroligt glad att jag träffat alla som jag nämnde nu för dom får alla mig att må så himla bra! Är förkyld för tillfället och borde må piss som vanligt då, men nu mår jag super! Kommer sakna dom alla nu i två veckor, men sen ses vi igen:) Kommer ringa till Finnland och Guernsey under jul och nyår, helt klart!!

Det är amazing att jag kommer se alla nära och kära under kommande två veckorna, det är helt amazing att jag mår så här bra som jag gör! DU är helt amazing<3

Hur som helst! VI ses snart:D Kommer ha mitt svenska nummer nu när jag kommer hem, så ring eller skicka sms om ni vill ses! Är på svensk mark från 20dec till 3jan :))

Puss och kram



Måste bara berätta om i lördags..jag träffade Laura och Maris på ett jättemysigt café som heter "Christies". Vi käkade lunch och just när vi satte oss började en äldre man spela gitarr och sjunga. Han va helt otrolig!! När han började på introt till Beatles låt "Here Comes the Sun"..alltså jag var såld! Satt och pratade med två av mina närmaste vänner här borta, mysig livemusik i bakgrunden och en helt underbar person i mina tankar..can't get better then that! Och med det säger jag godnatt och ses snart:D

Say those words, say those words like there's nothing else..

2011-12-19 @ 16:22:56

Say those words, say those words like there's nothing else..

2011-12-19 @ 16:22:55

Heeeej!

2011-12-19 @ 16:11:15

Nu är det bara en dag kvar..EN dag kvar! Känns faktiskt jätte konstigt att jag har varit borta från Sverige och alla i hela fyra månader. Den 15 augusti drog jag och morsan till Gardemoen för att jag skulle vara borta..ja då kändes som i en evighet! Men nu är det bara timmar om att göra till flyget går till Gatwick och sen vidare till Göteborg:) Det blir mamma som hämtar mig igen och pappa väntar där hemma! Ska bli så otroligt kul att se allihop igen! Så mkt som har hänt, så mkt att ta igen! Både Nicklas och Dennis har varit i Thailand med Carro och Sara..Kusin Robin och hans tjej Julia har fått en liten Louise...:D Nytt i massor helt enkelt:)

I början när jag var här kändes det otroligt jobbigt att inte kunna träffa folk hemifrån när jag ville. Jag kunde inte bara ta bilen till morfar eller dra hem över en helg till mamma och pappa om jag ville...därför trodde jag att jag inte ville åka tillbaka hit efter jag varit hemma över jul! Men efter att ha varit här såpass länge har jag hunnit träffa så många underbara människor att jag tkr det är lite jobbigt att lämna dom. Är så otroligt glad att jag skaffat mig dom vänner som jag har här borta, utan dom hade jag nog inte stannat. Och tack och lov att jag har så fina vänner kvar där hemma som jag kunnat prata med när det har varit jobbigt och jag längtat hem.

Att träffa folk från olika delar av världen är verkligen en upplevelse. Har träffat så underbara människor här så det är inte sant!



God morgon:)

2011-12-14 @ 11:55:52



Blev sent igår så en sovmorgon var inte fel:) Hade behövt att gått till stan idag för å fixa sista julklapparna, men kan göra det imorgon istället när det är julmarknad igen:) Får se om det blir något irländs pubkväll eller inte imorn, kanske blir en repris på igårkväll istället! Blir att dra till gymmet efter tre idag (jobbar 12-15) längtar lite faktiskt:)) Klockan är snart elva och jag ligger fortfarande i sängen..skärpning?! :) Men ibland behöver man bara vila ut lite! Igår så var fotbollsträningen inställd pga vädret, så får ta upp fotbollskarriären efter jul istället! Blev att träffa E lite tidigare, så klagar ju inte:) Vi drog till en pub för en drink och en kaffe..hoppas det blir av snart igen:) Had a great time!

Mindre än en vecka kvar till hemresan, borde se över garderoben här och börja packa snart! Ser fram emot att träffa alla igen:) Känns som dagarna kommer gå så sjukt fort..är ju bara två veckor! Så gäller att göra det bästa av tiden:) Nu blir det duschen och försöka vakna till för ännu en dag med barnen:)

Ha en bra dag, för det ska jag ha;)

I'm thinking of you:)

2011-12-13 @ 01:18:09



Imorn blir det första fotbollsträningen på ungefär ett halvår! Ska bli sjukt kul:) Blir att träffa Elliot efter träningen dvs om jag överlever:) Som vanligt är det ju ingen skola för C imorn, så blir nog en sväng till "Le Friquet" för å leka lite imorn tidigt! Ser fram emot hela dagen imorn, så bäst jag sover nu så jag är utvilad:) 8 dagar kvar tills jag är på Lanvetter btw:D Godnatt:))



Nog dags för lite update här:)

2011-12-11 @ 14:41:52

Hejsan!
Hoppas det snöar där hemma?? För om nio dagar är jag på svensk mark igen :) Har varit dåligt med update här på bloggen, har minst sagt haft fullt upp! Kan ju berätta lite snabbt om veckan som varit:) Har jobbat en hel del nu för V är ute och flyger och har jobbat två veckor i streck..på kvällarna har jag varit på gymmet med Maris, har enormt mkt träningsvärk för tillfället, men de är bara bra de! (så jag kan äta lite extra julmat när jag kommer hem:))

  • I onsdags efter gymmet mötte jag Maris, Laura, Johanna, Tarja och Noemi på White Heart..var nykter så jag fick bli chaffis:)
  • Torsdag kväll var det julmarknad i "gamla stan" och alla affärer hade öppet till sent så man kunde julhandla lite! Blev glögg, lite fika och sen till "Cook and Bull" för lite "Irländsk pubkväll". Riktigt kul, dom spelade musik som fick mig att tänka på filmen Titanic, ni vet när Rose dansar på tå? haha
  • I fredags blev det gym efter en lång dag med barnen. Fick lite extra energi efter gympasset så drog ner på stan för att träffa Maris. Vi träffade en designer som blev mer eller mindre vårt sällskap under kvällen:)
  • Igår träffade jag Elliot, en av killarna från den "gratisdrinkar" kvällen(?) Hur som helst...vi tog några drinkar innan jag skulle träffa Maris och han skulle vidare till sina polare. Sjukt rolig kväll även om den slutade med en promenad i regnet:)
  • Idag fick det bli upp tidigt, skulle på ett möte hos en fotbollsklubb! Kikade lite på en dammatch och ska dit igen och träna nu på tisdag:) Ska bli kul att spela lite igen! Har saknat det som attans:)

 

Isshow på julmarknaden och en extremt dålig bild från pubkvällen:)

This Friday:)

2011-12-04 @ 22:43:54



Maris och jag hemma hos henne innan vi drog på stan!

Lexi's Nativity play

2011-12-01 @ 21:00:26

Hej hopp! Idag tog jag och Carrie bilen i spöregnet till Melrose (flickornas skola) för att sedan plaska(för min del då C låg i barnvagnen) ner till the Church of Scotland för att se Lexi's Nativity play:) Det var barn överallt utklädda till fårherdar, kungar, änglar, åsnor och gud vet vad...sjöng gjorde dom oxå! Lexi var körsångare och var ansvarig för två instrument! Stolt tjej som stod där uppe på scenen:) Tyvärr fick jag inga kort, då de ville att man skulle ta det i slutet..(slutet var då Carrie storbölade för att hon inte fick sjunga "Sound of music" högt i kyrkan när alla andra sjöng..) Hm, iaf:) Väl hemma lagade jag mat, blev pannkakor:D

Börjar ta på mig lite nu och helg vore ju inte fel!! Som tur är, är det fredag imorn...vilket betyder utgång med Maris!:DD Är ledig efter 6, så blir en snabbdusch på med klänning och smink, trippa med highhealsen till bussen och möta upp henne i stan! Blir nog lite käk och mycket vin hos Maris innan vi entrar klassiska White Heart! Can't wait:D och förhoppningsvis har jag en mysig lördag att se fram emot, hoppas dock inte på för mkt...är ju trotts allt lördag och vem skulle då föredra att hålla en nanny sällskap istället för att bli klapp på stan!? We'll see, nu ska jag äta middag, lyssna på regnsmattret utanför, kolla the ugly truth och soooooova:) Puss och ha det bra!

20 DAGAR KVAR!

2011-12-01 @ 10:57:22

Idag är det den 1 december och barnen fick öppna första luckan i sina julkalendrar! Börjar kännas att julen är nära! Jag har precis pratat med Morfar i telefon och längtar så det gör ont till att jag får åka dit!! Han berättade om hur Vida stod och bakade och att han skulle ta och städa. Jag minns när jag och mina bröder var små och hjälpte Vida att baka...vi var nog mest i vägen men herregud va roligt vi tyckte det var! Baka Vidakaka var nog min favorit:) Sitter här med tårarna i halsgropen och kan med glädje säga att det bara är 20 dagar kvar!<3

älskade Morfar<3