Jobbigaste dagen hittills..

2011-08-31 @ 23:25:20

Vaknade med halsont och en enorm huvudvärk! Och den kom definitivt inte från gårdagens vinglas.. Kände mig dålig igår kväll, men när M kom hem från jobbet och beställda Kinamat kom jag konstigt nog in på andra tankar!

Hur som helst ringde klockan sju imorse..ner och fixa frukost till barnen..försökte piggna till med en kopp kaffe..som jag insåg var utan koffein. Var som att dricka alkoholfri cider när du vill bli full..
Lekte iaf med barnen hela dagen i huset..städade och försökte samtidigt hålla huvudet uppe..gick bra tills V kom hem från jobbet. ALLTING bara brast...jag gråt i säkert en timme:O Haha, nu när jag tänker på det låter det ju bara sjukt. Men är man trött, längtar hem, en unge som inte vill ta på sig skorna och inte en själ i sikte..Jo då är det inte alltid lätt! Så när jag fick frågan: Are you alright?? Så bara..brast alltihop. Suck..
Fick ledigt reste av dagen och måste säga att min "husmamma" är verkligen super! Bryr sig och förstår min hemlängtan..som hon sa idag: Även om det känns som du är extremt långt ifrån din familj och vänner så tar det ju faktiskt bara tre timmar å ta sig hem. Jag har inte ett privatflyg för inget! Haha tyckte jag va gulligt.
Ikväll var det avskedningsmiddag för en av au-pair tjejerna! V övertalade mig å gå..kände mig inte pigg. Men är bättre å göra roliga saker så man glömmer det dåliga! Hon hade så rätt så!
Har haft en amazing kväll med gratis champange, middag och solnedgång vid Vaizon:)
Godnatt!<3

Första dagen helt själv med barnen!

2011-08-30 @ 18:51:53

Ingen förälder, ingen Laura..ingen extra familj som bor här längre..bara jag och barnen! Måste säga att det inte kändes så konstigt som jag trodde att det skulle göra! Jag planerade en liten tripp till Garden centre..för där har dom både lunchservering, en lekplats inne & ute, en leksaksaffär och en stor trädgård å va i. Tänkte att där kan de ju inte gå allt för fel!

Till frukost var det fem hungriga små barn att mata..men runt halv elva åkte den besökande familjen och det var bara jag C och L kvar! På med kläder, hämta scootern, hjälmen och packningen med tusen tillbehör i! En unge i Vagnen och en framför med sin sparkcykel!! Har nog aldrig varit så spänd för å gå på en väg! Men inga olyckor skedda:)

Lexi var hur duktig som helst idag! Inte en enda varning;) När vi var tillbaka från centret la jag Carrie så jag & Lexi kunde göra ansiktsmålningar! Kommer bilder..

Nu är M hemma så jag har en liten rast:P Satt inte fel för är helt slut!

Så fort barnen är i säng ska jag ta mig en liten powerwalk till Waitrose för å handla frukt, för ikväll blir de fruktsallad å film:)

Finns på skype ikväll för den som vill prata lite:) Ciao!

Min lediga dag i bilder:)

2011-08-29 @ 23:40:35

 

Åkte med familjens båt "Mr Bump" till ön Herm! Otroligt vacker ö!




Barnen gör sandslott:)



Ser ni den röda balkongen till vänster? Ikväll har jag varit på mitt första "balkong gig":) Var vid Cobo beach med några au-pair vänner! Riktigt bra band faktiskt..dom spelade U2 covers:)



Maria, Laura & Tarja :))




Har haft en superbra dag! Massa sol & bra sällskap:) Det säger vi godnatt på!:)

Träning och sen är vi på't igen:D

2011-08-27 @ 14:37:19



Tog en joggingtur till Cobo Beach "imorse" när jag vaknade:) Var riktigt fint när tidvattnet var så lågt! Blev en 40minuters runda idag..orkade inte en meter till efter gårdagens bravader! Men gjorde lite styrketräning efteråt så fick ihop en timmes träning ändå:) Bra för en bakisdag tkr ja:)


Ikväll blir de att dansa aset av sig på Folleys..eftersom det enda dom spelar där är den brittiska top 20 chartlistan så har jag blivit fast för en hel del nya låtar! Bland annat denna godbiten:)




Ha en bra lördag för det ska jag ha!:) Pusshaaaj

Weekend:)

2011-08-27 @ 14:28:21

Hej hopp! För dom flesta där hemma är det väll bryggan som fortfarande gäller? Eller har Tiki och Taket dragit igång kanske? Hur som helst känner jag mig som jag är på en helt annan planet. Tänk er taket blandat med Tiki och en Brittisk fotbollsbar..aa de är livat helt enkelt! Igår var vi på en pub som heter "White Heart". Det var live band som spelade riktigt bra covers!

Där inne träffade jag hela "au-pair" gänget..(blev tillagd i en grupp på facebook för några dagar sen, och de flesta medlemmarna var där). Så vi satt där och pratade tills en kille plötsligt pussar mig på kinden! Haha fick förstås panik och ryggade snabbt tillbaka. Killen skrattar och gick vidare till nästa tjej runt bordet och pussar även dem på kinderna..jag är så sjukt korkad! Haha. Han var fransman och det är ju så dom hälsar där! Han var också med i denna gruppen och trodde därför jag skulle känna igen han:P Think again! Ska försöka hantera hälsandet lite artigare nästa gång...




Dom franska killarna som kom beställde en bricka med james bond drinkar till alla tjejer vid bordet. Jo man tackar:)

Turn the lights out now
Now I'll take you by the hand
Hand you another drink
Drink it if you can
Can you spend a little time,
Time is slipping away,
Away from us so stay,
Stay with me I can make,
Make you glad you came

I'm glad you came:)

Hade en riktigt spontan och kul utekväll på white heart och nattklubben Folleys:)





Beach at night

2011-08-24 @ 20:00:13

Hej! Har haft en kanondag i solen! Har till och med blivit lite solbränd, dock ingen snygg bränna..kan förhoppningsvis rätta till den en annan solig dag!

Började dagen med en "powerwalk" på 1,5 h..börjar lära mig vägarna här nu! Så de är ett plus när jag ska börja köra bil:) Pratade med Martin förut och det är snart dags för lite körlektioner! Tror ni jag fixar att köra på "fel sida vägen"? hehe.

Sen har jag bara latat mig..läst en del och aa..haft en bra dag helt enkelt! Ikväll var jag, Laura G och Kristin på Cobo beach. Hade med oss lite picknick å grejer, så va riktigt mysigt:)) Det var lågt tidvatten så man kunde se alla klippor ute i havet, riktigt nice!




Godnatt!<3

"Så där befann jag mig, nykter och tråkig, kuskandes runt på de svenska landsvägarna, på jakt efter snygga killar. Med ett självklart fokus på att bli rik och berömd. Men hur skulle det gå till? Just då kändes drömmen ganska avlägsen."

2011-08-24 @ 18:12:57

Så tänkte Carolina Gynning innan hon for till Italien där hon skaffade sitt första Tv-jobb. En del människor ser Gynning som en storbystad bimbo från Malmö som hade sin stortid i rampljuset inom Big-brother husets väggar. Men efter att ha läst hennes självbiografier "Ego girl" och "Ego women" måste jag säga att de har fel. Bakom kokain och stora fester på Ibiza finns även en proffessionell Tv-personlighet som har jobbat stenhårt för att rena sitt smutskastade namn efter BB skandaldrottningens bravader. Jag tycker hon är en frisk fläkt i sveriges strikta idealbild av verkligheten. Hon bidrar med en frihetskänsla som många glömmer bort att förmedla. Med de sagt så ska jag även tillägga att jag själv inte har några planer på att bli bulimiker, siliconfia eller Ibizabo. Tycker bara det är bra att bli påmind om att man alltid kan komma ur skiten man hamnat i om man bara vill..Allt löser sig!





Har hittat mitt drömhem!

2011-08-23 @ 23:54:35









Här bor V:s Chef..egendomen innefattar: En huvudbyggnad med innepool, gym och kontorbyggnad..en tennisbana, squashall, 3 separata stugor för "husfolket", 3 gäststugor, en damm + 3 småsjöar och en trädgård i storlek med sågudden:P OMG! Ska nog höra om chefen har någon..ehm..yngre släkting!!

Idag tog vi barnen till en simhall, stannade för lite lunch och sen åkte vi hem för å baka brownies:) Innan V kom hem förberedde vi en liten show till henne..kul å se när barnen verkligen har kul:)

Nu blir det en film..har nyss badat hottub med Laura, så lär somna gött ikväll! Nämnde jag att jag är ledig imorn?;) De betyder träning:D

Godnatt å sov gott :)

Äntligen måndag:)

2011-08-22 @ 16:53:58

Idag kommer V hem och ingen behöver grina efter "mamma" längre..inte ens jag ;) Vet inte varför de var så jobbigt igår..känns iaf bättre idag:) Gjorde pannkakor till frukost imorse, blev en hit! Sen fick dom chicken dippers till lunch. Barnen älskar ost och föräldrarna verkar älska att ge dom de..ska inte leka hälsonisse, men ost passar inte ens till ALLT :)

Om en timme ska jag fixa mat till C. Blir pasta bolognese! Är lite bortskämd för V har redan gjort maten..bara att värma!

I lördags när vi var ute träffade jag en finsk tjej. Verkade väldigt trevlig:) Så nästa helg ska vi kanske till Herm ihop. Vore kul för är verkligen fint där! Får se hur planerna blir! Är iaf sjukt lättad över att V kommer hem:) Ha en bra dag, för de ska jag ha! :D

Puss å Kram

Första gången som föräldrafritt inte betyder något bra...

2011-08-21 @ 21:02:29

Hej! Visste att dagen skulle komma då jag verkligen skulle vilja åka hem. Kanske är det för jag inte har någon vuxen å be om hjälp..är la dags å växa upp själv snart kanske. Men just nu vill jag bara krama min egen kudde och ligga i mig egen säng hemma! Jag känner mig som Carrie.

Barnen saknar sin mamma som är ute och flyger (yrke pilot) och sin pappa som är på seglingstävling i England. Imorse gick det galant, inga tårar..bara lite rop på mamma. Men när det var dags för läggdags blev det värre. Tänk er en söt liten unge som bara skriker och grinar så hon knappt kan andas..då känner man sig inte så lyckad. Fick stopp på tårarna med lite leksaker efter ett tag och nu sover Carrie. Om sju minuter är "scooby doo" slut, så då är det dags för Lexi att sova hon med! Håll tummarna för att dom båda kommer sova hela natten!!

Puss och kram saknar väldigt många<3

Ja å här har vi skorna råå:)

2011-08-20 @ 21:35:22

New shoes and a new friend

2011-08-19 @ 15:46:01

Hej:)

Ledig från barnen idag så har precis kommit hem från stan! Jag och Laura har kollat igenom varenda affär tror jag..och tro det eller ej men äger nu ett par high heels. Förstås inga utmärkande men ändå ett par med hööög klack. Nog om det:) Laura som var med är riktigt trevlig faktiskt..ser fram emot imorn då vi planerat att gå ut ihop:) Blir att dra till Waitrose för att köpa alkohol under dagen sen var det tydligen okej att vi började dricka med hennes vänner här hemma hos familjen Boyde!

Igår kväll var helt galet. Martin och Vanessa hade planerat en båttripp till Herm med mig och Laura, men eftersom vädret blev sämre på kvällen så drog vi till en yath club där dom är medlemmar...(!) Jah, så jag, Laura och Vanessa beställde en vinflaska att dela på. Väldigt mysigt vare! Hade utsikt över hamnen och grejer! Tyvärr så glömde jag kameran..kanske blir fler tillfällen:) Efter det gick vi till "White Doors". En typ Tapas restaurang. Så Martin beställde tio olika rätter från menyn?! Och två vinflaskor till...hm, mjo men det var riktigt trevligt! Skrattade en hel del, så tror jag kommer trivas bra här:))

(Vi åkte till stan igår kväll med bil..så när alla hade druckit så hade Martin beställt en "scooter guy" så vi skulle ta oss hem...jag tänkte: vad fan är en scooter kille.. Så när vi kom ut från restaurangen och gick till bilen kommer det en gammal gubbe på världens minsta och fulaste moped jag sett! Han kliver av, VIKER ihop scotern och lägger den i bagagutrymmet??! Haha Så går det till när man vill ha en chaufför hem från krogen;)

Ha en bra dag! :)

 

Någon annans bild, men ser ut som de gjorde igår med alla båtar och ljus längs hamnen:)


Carrie peed in her pants...

2011-08-18 @ 00:41:37

JAH, så bra startade denna dagen..Så de var gråt som va favorit sysselsättningen för lilla Carrie som bara är två år! Tänk er en blyg tvååring som saknar sin mamma, har en ny främling i huset + nyrena kläder som hon just kissat ner:P Krokodiltårar till max! Såå lösningen fick bli att ta på mig Lexis Scooby Doo dräkt och låtsas att jag va en hund...va nog en syn! Räckte för å få grinande Carrie å bli glad:)

Grannpojken fyllde år idag så efter allt grinande och ett klädesbyte..gick vi till "alaaadins cave" där vi köpte en "stomp rocket" och ett födelsedagskort! Blev förstås kalas direkt efter vi kom hem:)) Har märkt att jag har haft väldig tur med familjen om man jämför med grannens familj. Dom har fyra barn  varav två små pojkar som bolstavligen klättrar på väggarna. När vi var där nu idag så kastade den ena en pannkaka i huvudet på den andra. Tkr lite synd om au-pairen som jobbar där!

Imorn ska jag och Laura få bli med familjen till Herm!



Ser riktigt fint ut, så längtar lite nuu!:)


Har umgåtts en del med Laura och Adrian nu det första på ön. Båda kommer från tyskland...så jag kläckte ju ur mig att jag läst tyska i typ 5år..vilket dom tog som att jag förstår när dom pratar! Ingen bra idé:P Satt som ett frågetecken en hel kväll igår..tur Adrian bjöd på drickan så jag hade något litet å sysslsätta mig med;)

Nu blir det sova! Har förresten just sett en film med Martin, Vanessa och Laura. Jag somnade (som jag alltid gör när jag kollar film) och när jag vaknade hade jag börjat prata en massa på svenska! Smaaaart:P Dom fick sig ett gott skratt iaf.

Godnatt:)) 

Mitt liv på Guernsey:)

2011-08-17 @ 01:32:50

Hej hopp:)

Vet inte vart jag ska börja..det har hänt otroligt mycket på bara några dagar! Har nyss kommit hem från en visning av centrum nere vid hamnen...riktigt fint! Har sällskap av en av deras tidigare au-pairer som är här och hälsar på i två veckor! Känns bra att man inte är själv såhär i början:)

07'20 gick flyget från Gardemoen till Gatwick..och i och med det hade jag över tio timmar i väntetid på flygplatsen i England! What to do?? hehe så jag köpte ett tågkort och drog in till London (Oxford street). Så blev en hel del shopping i väntans stunder som slutade med en hel del övervikt..(hade redan 2kg för mkt i Oslo men de spelade ingen roll där...men tydligen så gjorde de det på Gatwick.) Jag fick lägga all övervikt i mitt handbagage...som säkert vägde 15kg tillslut:P Aja, de va ingen som märkte något så slapp böta:))

Mitt jobb på ön är att ta hand om Lexi(5) och Carrie(2). Båda är riktigt söta och verkar tycka det är kul med en ny au-pair! Dom verkliga rutinerna har inte börjat än eftersom barnen inte går i skolan än. Så det kommer tydligen vara ganska "slappt" nu i början enligt föräldrarna:)

Rätt skön stämning i huset måste jag säga. Jag och Laura(deras tidigare au-pair) var som sagt ute ikväll och kollade läget. Martin och Vanessa (föräldrarna) sa typ: If you ending up at Folleys (en nattklubb) call me emidietly...so we can join in! haha det tyckte jag va kul;)

Får avsluta kvällen med lite bilder :)) SAKNAR REDAN VÄLDIGT MÅNGA!!

Puss och kraaaam. Godnatt:)




Jag, Laura, Adrian(Mamman i familjens kusin?) och Lexi åkte till en av stränderna.



Lexi skulle göra en grimas, men tkr hon mest ser söt ut!



En annan strand på ön:)

Synd att det var lite halvdåligt väder bara...ska tydligen bli finare under veckan!:)