Ohja!

2011-04-28 @ 23:15:04

Hej på er:) Har haft en sjukt bra dag! Upp tidigt och gick med Madde, lika trevligt som vanligt :) efter fick de bli ner på stan och köpa present till morsan som fyllde i tisdags:) Ska hem och fira henne här någon dag:) Jag, Anna och Rebecca gjorde premiär på bryggan idag på lunchen. Klart godkänt! Men roligast var nog sällskapet:) Som grädden på moset åkte vi amerikanare med rebeccas vän sellberg:) hehe inga fel de heller! Resten av dagen spenderade jag på kocki, som va lika kul denna gången! Imorn är det sista dagen på provveckan, så hoppas den går vägen även den:)

Ska kolla på en bil oxå!! :D:D Helt spontant så frågade jag nathalie och chanette som jag jobbade med idag om de visste någon bil till salu..typ en golf eller mindre bmw. Då kläcker nathalie ur sig att hon har en bmw 325a till salu! KANON vore ju de:) Så ska tvinga med mig pappa på lörda så kan vi kanske kolla på den! Vore jämt wonderbar med en egen bil :D




Godnatt! Sov gott :D

Onsdag!

2011-04-27 @ 17:10:18

Men tjenare...nyss kommit hem från kocki. Nu blir det en lite si sån dära power walk innan de blir handla, duscha och dra till Ljung för lite grillat! :) Ser ut som en riktigt skön kväll och jag måste säga att jag är på sjukt bra humör! En sån där dag när allt bara går som de ska=bra! Så den som har tänkt att vara grinig ska inte umgås med mig idag:) Laddat mobilen med massa skön musik oxå! Bara att kämpa på, ut med löparskorna! Puss och kram. / Josefin

Hard work work:)

2011-04-27 @ 00:22:18

Som inte är så himla hard faktiskt :) Trivs bra på kocki efter två dagar! Trevligt värre faktiskt. Ska dit imorn igen och på torsdag! Sen får jag ringa chefen och kolla läget..får hålla tummarna för anställning i sommar.
Annars leker livet...blir grillfest imorn hos ljungan med klassen! Inga fel..sen hem t töckan en sväng kanske! Inga fel de heller.. Ska hinna med att träna när jag är ledig oxå! Har blivit lite dåligt med det:/

Grattis morsan som fyller år idag! Synd att jag inte kunde komma hem och fira, men får bli när jag är ledig:)

Natti natti, upp tidigt och jobba imorn!

Jag dör!

2011-04-26 @ 00:33:12

Vilken påskhelg..är ju helt otroligt! Jobb, raggarbil, grillfest, förfest-spel, gymnastik(?), Carro som sovsällskap och ännu mer jobb. Det sista man väntar sig händer, det man tror är inte som det verkar. Ja'a ni, lika händelserik påsk för er? Brukar ju inte vara något speciellt med påsken, men denna slår det mesta. Kanske var det lika roligt på dagis när man sprang runt med läppstift på kinderna och delade ut påskbrev..??

På ett sätt önskar jag att jag var den där lilla skitungen med ditmålade fräknar och en röd sjal på huvudet i hopp om att få flyga till blåkulla...hade ju iaf sluppit att ha en hundradel av problemen jag har nu iaf.

Imorn blir det stan med Kim, sen ladda om för en ny jobbdag :) hoppas det går bra! Lägger mig och kollar film...kanske the proposal? de va längesen! Godnatt, sov gott..

Skrattar fortfarande!

2011-04-23 @ 13:44:25

Hej! Skärtorsdagen var bland dom mest otippade och roligaste kvällarna på länge!! Lyssnade på Grönwalls i en avkapad Volvo fram och tillbaka från Edane t stan och hjulade med Josefin Carlsson mitt på dansgolvet i Edane Logen var bara två händelser som jag dör av skratt av. Träffade sköna folk jag aldrig mött förut...
Dagen efter var det dags att städa efter kalaset..herregud! Jag ville absolut inte dit, men vad gör man inte;) Hade kul faktiskt, har aldrig sett någon så frustrerad/besviken över en återvinningsstation som Ode..!

Det blev desto värre att ladda om batterierna för en ny utekväll..men så fort jag och Anna kom till Dennis och Sara så löste de sig ganska bra! Var ju grillpremiär, fint väder och roligt folk..då va de inte så svårt att få tillbaka stämningen;) Tillslut hamnade vi på Tiki där det var rätt dåligt med folk, men va inte så dumt att sitta nere i sofforna och prata heller:)

Idag däremot är det Elins födelsedag!! Och det måste ju också firas förstås:) Blir grillferre och sen utgång. Blir inga mängder med dricka för min del idag iaf..är sjukt trött på alkohol efter tvådagars. Men roligt, de kommer vi få!!:)

Ses i dimman!

Halvvägs:)

2011-04-21 @ 10:46:37

Gick upp lite över åtta, gjorde mig en jordgubbssmoothie:)), städade köket och fastnade vid datorn...Men har faktiskt dammsugit hela lägenheten nu oxå:) Så jag får väll känna mig rätt nöjd ändå..Hinner med en springtur efter redskapsgymnastiken sen förhoppningsvis..sen blir de att möta Dennis, äta och göra iordning allt för utgång.

Är redan taggad!! Hoppas på en superbra kväll:)

Godnatt:)

2011-04-20 @ 23:35:02

Imorn hoppas jag på en riktigt bra dag/kväll! Drömsenariet: Vakna pigg som en mört, orka städa lägenheten innan skolan, sätta hoppredovisningen och få bra betyg på den, få riktigt fint och härligt väder så man kan njuta av en välkyld cider hos Madde eller i strandparken innan vi tar tåget vidare mot Logen i Edane där det väntar en riktigt kul kväll! Slår detta in så är de fan helt otroligt! Men jag håller mina två tummar så hårt jag kan:)

Puss och kram 

Gött väder:D

2011-04-20 @ 17:07:24

Aa..Har fått lite fräknar och färg i ansiktet iaf! Känns att de är vår:) Men blir lite fundersam när folk går i shorts redan? Aja, härligt med sol och värme iaf:) Blev glass på stan med Eliiin oxå!:)
Imorn äre ju faktiskt påsk på riktigt! Får nog känna på lite studentliv iaf för ser ut att bli utgång torsdag-lördag?? Hm, men de blir nog kul:D Behöver ju inte vara klapp hela tiden. Ska ju jobba oxå så får sköta mig:) 

Har fixat lite grejer till balklänningen, så ska till v. sund och prova å greja med Annelie:) Kul att de snart är klar:D
Har bokat klipptid hos Linda oxå! Ska diskutera balfrisyr och smink då:)

Nu sitter jag ute på balkongen och steker lite innan jag drar vidare! Får bli en springtur ikväll oxå:) / Josefin

:)

2011-04-19 @ 21:17:22

Har varit hos älskade morfar och vida! Fick nybakad kaka och mandelkubb m mjölk, kände mig som när jag var liten:) Finns inte mkt som slår det!! De var kul att hälsa på, var ett tag sen. Morfar har hunnit bli lite dålig så kändes bra att se till han lite. Vida är nyopererad i höften men trots de hade hon bakat hela dagen! Vilken energi:) Helt underbara är dom!

Fick mig en promenad på vägen hem! Var välbehövligt:) Har för övrigt läst engelska och lagat mat..skulle ha städat, men slutar ju faktiskt tidigt imorgon så varför inte göra det då;) Ska tvätta oxå! wiiie.
Hoppas de blir kul på torsdag och att de kommer mkt folk:D

Vilken lättnad!

2011-04-19 @ 10:41:12

Jag mådde riktigt dåligt imorse när jag gick till sporthallen..kände mig som tre år, jag ville verkligen inte! Fick låna nyckeln till B-salen för att träna lite innan redovisningen. Har sagt det förut och säger de igen: gymnastik är inte min grej!! Förstår inte varför vi är tvingade till att hänga upp och ner i förbannade ringar eller slå halvt ihjäl oss på ett räck?? Gick från Vg + i matta till G + i ringar och räck..Men för att vara både höjdrädd, osmidig och allmänt oanpassad för att hänga upp och ner så får jag väll vara nöjd! Är otroligt skönt att ha det gjort! Imorn ska jag öva inför hopp-redovisningen på torsdag..och de är de sista jag gör!! Mina barn ska få gå på gymnastik när de är små så de slipper få en jäkla chock som jag har fått;)

Skulle ha haft handskar på mig igår när vi krattade fotbollsplanen, mina händer är helt ömma! Hänga i ringar och räck gjorde ju dock inte saken bättre! ( Ja de är synd om mig..;)

Idag väntar studentkommittémöte, promenad med madde, städa, träna om jag hinner och hälsa på morfar som kommit hem från sjukhuset<3 Och läsa på 140glosor som vi fick igår tills imorn..Kommer va så pigg ikväll jag!

Längtar till studenten, tills bryggan öppnar, tills jag får lön så jag kan resa!! Men framför allt just nu längar jag tills de blir torsdag:D Kraaam

Träningsmatch mot Arvika!

2011-04-17 @ 19:45:37

Spelade match förut på Vik och herregud vad det känns nu. Spänstträningen i torsdag kändes verkligen i benen och första halvlek visade vi oss inte från vår bästa sida. Men kom mer och mer in i positionerna och gjorde en bra andra halvlek:) Riktigt kul när vi rullar och det funkar! Tur att vi har en del träningsmatcher framför oss! Seriepremiären är ju inte förrän 7maj.
 
Är hemma i lägenheten nu:) Fixade middag som blev: Kasslersallad m ägg och tomater:) sen en fruktsmoothie till de! Hur gött som helst. Nu orkar jag plugga lite med betoning på LITE! Sen ska jag nog sova! Blir en lång dag imöra, så why not. Älskar min säng har jag kommit fram till, särskilt när den är nybäddad. Puss på de

Jora så att de..

2011-04-17 @ 11:01:25

Gött att vakna upp utvilad imorse! Ser fram emot att spela match sen på Vik! Men först blir det en tur till västra sund för at hälsa på släkta..
Igår blev en lite otippad kväll ändå. Jag och Elin hann å bli stoppade av en fyllegubbe som ville(?) aa de är ingen som vet, hörde inte ett ord av vad han sa..gå fick vi tydligen inte göra iaf:S Aaa och sen till taket, men ingen värre lycka där. Så tillslut hamna vi hos Alex och såg på skräckfilm med han, fredrik och chrille! De va mysigt de;) Bra film oxå, eller nej...

Nu får jag kila! Ha de bra:)

Åh hej å håå..

2011-04-16 @ 20:48:33

Väntar in Elin som pallrar sig t stan efter jobbet:) Blir ut och få lite luft innan vi kanske drar på taket? Ja, de märks:) Gillar dagen i massor hittils iaf:) Jag och Madde gick en sväng, kollade fotbollen som var..händelserik? Iaf utanför planen.. Sen handla vi, blev en hel del! Men massa nyttigt och de gillar vi:) Hon skulle göra paj till sin pojkvän som hade spelat match, hur gulligt som helst om ni frågar mig;)

Nej men får väll göra mig iordning för kvällen bravader och hoppas de blir trevligt;) Hej svejs!

..sista dagen har gått!

2011-04-16 @ 14:25:23

Anmälan ska vara inne..man ska veta vad ma vill bli osv..herregud! De är ju helt sjukt egentligen. Frågan är om jag vill spendera en eller två somrar till i Arvika? INGEN ANING och vill inte ta ett beslut heller;)
Nog om de! Nu blir de ut i fina vädret för att promenixa med Madde the one and only Eriksson..Blir å handla och kanske kolla fotboll? Får se!
Ikväll blir det något skoj med Elin:D Får se va vi hittar på:)

"I wan't to be with you and I will do everything for us to be together" -Kirby Lipstickjungle. Ja'a, de händer bara på TV:n :) haha

Riktigt såå smörigt vill man ju inte ha det, men skadar ju inte att bry sig lite?




Puss å kram på er / Josefin

Onsdag..men känns som söndag?

2011-04-13 @ 19:10:40

Yes! Idag äre ju faktiskt onsdag:O Helt sjukt.. Eftersom jag har varit hemma hela veckan så är jag helt dagvilsen. Börjar för övrigt bli bättre! Så skola på fredag iaf. Känns som jag har missat otroligt mkt. Klasskampen? Vad har klassen gjort..(ser inga spår på bloggen..) Finns ens skolan kvar? Efter att ha pluggat lite filosofi så blir ju fan allt helt twistat:S Finns rummet om man inte är där?? Herregud, filosofer är bara en titel på folk tänker alldeles för mycket! Läser ni inte filosofi så råder jag er inte till att börja heller:)
Såg matteboken liggandes här hemma och kom att tänka på Ingegerd..mattelärarn, lever hon??
Som sagt har en hel del at ta igen. Ses på fredag=)





I'm not the kinda girl to get messed up with you, hello.
I'ma let you try to convince me to, hello.
It's alright, I'm getting dizzy, just enjoy the party...
It's OK with me if you don't have that much to say, hey!
Kinda like this game but there's something you should know.
I just came to say hello.

To My Hometown

2011-04-11 @ 13:31:06

Hej!

Blir ingen skola för mig, så åker nog hem till mamma och pappa tills på onsdag? På så vis får jag nog mest skolarbete gjort och slipper vara själv när jag är sjuk. Penicillin i 7dagar= ingen 50-dagars fest på nöjes för mig. Men festa innan studenten lär jag hinna med ändå!:)
Det blir nog att låta Linda klippa mig såhär igen oxå:)?? Inte bestämt mig än..men trivdes i de:)
Ha de så bra :) / Josefin

Katy Perry

2011-04-10 @ 20:24:11

Hockey & taket med Elin gjorde min lördag

2011-04-10 @ 16:21:10

Först blev det lite vin i bussen till hockeyn som vi utökade med en öl och en cider inne på LLA. När vi är inne på baren där så är det ett himla liv längst in. Vi beställer innan vi går närmare vimlet... Inser rätt snabbtx att färgskaran blev mer och mer gul desto längre in vi kommer. Vi hamnade i fel klack...haha men de gjorde inte så mkt! Jag och Elin blev ju rätt så välkomnade ändå! Fick ju höra ett och annat fakta om skellefteå..mer eller mindre nödvändiga kanske:P
De va KUL att färjestad vann! Nu får dom se till att säkra vid nästa!:) Vi såg förövrigt den troligtvis snyggaste killen någonsin. Enligt mig och Elin iaf;)
Tillbaka i Arvika gjorde vi oss iordning för utgång! Blev först till Ittonen(?), sen till The Roof. Blev alltså ingen Tove för oss, kändes lika bra efter vad jag har hört nu efter..hon var tydligen ingen höjdare? Aaja, en trevlig kväll iaf:) / Josefin

Hade sett fram emot detta..

2011-04-08 @ 21:13:38

VARFÖR?! Ska de hända just nu...så otroligt ledsamt! och jag vill inte ens gå ut längre. eller så vänder jag på det och inte är så jvla fjantig, går ut imorn och har lika roligt som jag och Elin har tänkt i flera veckor att vi ska ha! Det sista låter så självklart men är fan inte lätt att glädjas åt att de ska bli kul när läget är som idag. jag vet att jag klagar som en kärring. men detta är inte roligt!

Tack iaf Kim för en kul dag! Skönt att prata av sig, äta lite pizza och färga håret:) Synd att vi inte fann något på stan men vi överlever nog för det!
Wish me good luck, jag tkr faktiskt att jag förtjänar det! Vill vakna som ny igen imorn! Trodde aldrig jag skulle säga de här men hatar solen.. / Josefin

Gött med ledigt imorn:D

2011-04-07 @ 18:57:41

Blir bara mer och mer dagar som går bort nu, men jag klagar då inte för det! Blir det sista med projektarbetet och religionen imorn så jag bli två bördor lättare! Något annat som var otroligt skönt att bli av med var första uppvisning i redskapsgymnastik:P Min otroligt fina serie bestod av: huvudstående, kullerbytta, hjulning och huvudstående ner i brygga! vg +, va inte fy skam! Blir dock lite värre med ringar, räck och hopp som är de andra momenten! Jag menar känns inte det lite väl old school att ha prov i det här??

Gårdagens träning känns verkligen idag. Blev ingen vidare hårdträning, men de har ändå satt sina spår. Först drog jag och Madde ut på en promenad i ca en timme. Sen ville Dennis att jag skulle komma bort till arvikaverken, så då gick jag vidare dit. Fortsatte en stund efter så det blev totalt 2timmars promenad. Sen väl hemma igen blev det tacos! Hur gött som helst..men blev rastlös efter så fick bli en springtur efter det! Självklart ingen lång tur..men ändå..

Idag blir det fotbollsträning! Hoppas på mycket folk och att det blir en kuuul träning. Sen ska jag bara slappa och fira att det är ledigt imorn. Då ska jag och bästa Kim ses! Blir kul de :) Får se om vi hinner slinga mitt hår oxå, vore gött att få det gjort innan helgen :)

Puss & Kram på er

 

Har tänkt att bli så blond igen? Vad tycker ni? :)

Allt löser sig

2011-04-06 @ 09:25:01

Skön känsla ändå att tänka så! Allt löser sig, de är lugnt!! Så det kör vi på:) De är fan inte hela världen om något skiter sig..för det fixar sig juu. Eh ja.. Är riktigt sugen på att resa nu iaf! och har tänkt börjat kolla på något program man kanske kan åka med? Lära sig lite språk när man ändå ska iväg? en liten kombination av nöje, sol & bad, fest och studier.. De vore ju något! Ser förresten lovande ut på jobbfronten, även om jag nu var tvungen att tacka nej till campingen på haganäset. Vore ju surt om jag nu blev utan jobb efter det..men Som sagt det löser sig!
Ingen klasskampen för ID 3 idag. Rätt skönt ändå. Men imorn kör vi igen.
 Saknar <3

I just came to say hello..

2011-04-05 @ 08:50:00

Uppe tidigt idag:/ En gubbe som kom och besiktigade lägenheten imorse. Eftersom det skulle förstöra min sovmorgon från början var det lika bra att springa en sväng innan. Blev en sväng runt kyrkeby, sågudden och tillbaka t mig via arvikaverken. Va döhungrig när jag kom tillbaks så besiktningsgubben kom precis till frukost. Trevlig som jag är bjöd jag på kaffe..haha.
Efter morgonduschen är jag ju hur pigg som helst! Jag som tänkt somna om..men får bli lite musik istället. Lyssnar på gammalt secret service och journey. Bra start på dagen de:) Idag är det dags för dag 2 i klasskampen. Ska vara en röd prick? Aa blir nog bra..
Träning ikväll i gräshallen, läängtar. Ha de bra! / Josefin

Jämt längteeer..tills ikväll:)

2011-04-04 @ 16:40:07

Hej!
Ska strax dra och träna:) Nu inna gav jag mig på att göra en räkpaj utan något värre recept..fick bli lite sådär på känn..får se hur resultatet blir, doftar iaf huuur gött som helst! Ikväll blir det mys..längtar! För det finns inte mkt bättre än att gräva ner sig i soffan efter en hård träning, lång varm dusch och mat på det :) Klasskampen har ju dragit igång nu på skolan..så idag satt jag ihop med Nathalie som kille..hm, har aldrig känt mig så lik min käre bror nicklas..Aja! Nu har jag bråttom som vanligt..hörs då. Puss




Sometimes you have to say please..